A kormány gazdaságpolitikája került célkeresztbe. Pénteki ülésükön tárgyalják az uniós pénzügyminiszterek azt a bizottsági javaslatot, amely bírálja Magyarországot költségvetési politikája miatt. Az Európai Bizottság május végén tette közzé úgynevezett országspecifikus ajánlásait, amelyben eljárást indítványozott, mondván hazánk jelentős mértékben megsérti a költségvetési hiánycéllal kapcsolatban tett vállalásait.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a gond ott van, hogy a pofon az a mienk! =))
Jozefina
Nem csoda, hiszen össze-vissza kapkodott, kézzel irányított gazdaságpolitikát folytatnak: Bizonyítva a hozzá nem értést, a kapkodást.
A forint napokon belül szerintem be fog dölni és orbán kénytelen lesz csődöt jelenteni. A bankokban levő lakossági megtakarítások meg hipp-hopp elszállnak!!!??? Ne legyen igazam!!!
Nessy
A gazdaságpolitikából mára csak a politika maradt. Orbán és Matolcsy együtt maga az Armageddon gazdasági és monetáris viszonylatban.
papa.49
Csuti, meg az eltolcsy = KÉT HÜLYE EGY PÁR !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.