A mai napon megjelent, 1283/2018. (VI. 22.) Korm. határozat alapján a kormány jóváhagyta, hogy a terrorveszély megelőzéséhez és elhárításához kapcsolódó feladatok hatékony megvalósításához az eredetileg tervezett 410 millió forintos belügyminisztériumi keret túllépésre kerüljön. A  terrorellenes intézkedések megvalósításához kapcsolódó kiadások alcím ennek nyomán legfeljebb 30. 090. 000. 000 forint összeggel lesz túlléphető, ami mindenképp jelentős emelésnek tűnik a korábban tervezett összeghez képest. Ez az összeg ráadásul nem a tömeges bevándorlás kezeléséhez kapcsolódó kiadásokhoz köthető, hiszen az külön soron van kezelve a költségvetésben, és arra a célra már eddig is 50. 000. 000. 000 forint volt a felhasználható keret.

Forrás: jogalappal.hu
Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Ja, és holnaptól a migrás nélküli "nagy tömegü bevándorlás okozta válsághelyzet" mintájára az a terrorista aki megpisszen Viktor Viktorovics Gecikov ellen.
görbetükör
Költeni is fog, a tripláját is. Csak kérdés, honnan veszi el.
Persze, ez a kérdés csak költői.
Nessy
Csak lesz majd valami kis balhé, amire rá lehet fogni, hogy terror cselekmény. Ha meg nem, majd produkálnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.