Váratlan és egyben ésszerűtlen bejelentést tett a kormány. Az 55 év felettiek eddig is előnytelen helyzetben voltak a munkaerő-piacon, de mostantól egészen biztosan meg lesznek lőve, hiszen megszüntetik az 55 év feletti munkavállalók után járó úgynevezett szocho-kedvezményt. A szocho értelmében a munkáltatók által fizetendő, jelenleg 19,5 százalékos szociális hozzájárulási adó most még a bruttó munkabér …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mást lehet várni ettől a gyülevész, szemét bandától ???
Szerintem nem !!!
papa.49
Mást lehet várni ettől a gyülevész, szemét bandától ???
Szerintem nem !!!
Commenter
@papa.49: nem, amíg mindent de mindent eltűrnek nekik.
Sámannus
Ez hiányos megfogalmazás, mert egyszer az 55 alattiak is szívni fognak ugyi.
Pálinkás Pál
A választóbázisát alkotó cigányokat ez nem érinti..sem a határon kívüli csicskákat,úgyhogy mehet!!!
Nessy
@Sámannus: Akik most tapsikolnak, elfelejtik, hogy az idő könyörtelenűl halad, és ha nem esik időbe a fejükre egy féltégla, ők is lesznek 55 évesek! Jó, ez pártunk és kormányunk bölcs tagjait nem érinti!
kisrigó
Az 55 év felettiek, ha nem tudnak dolgozni, hozzá szokhatnak az ezáltal még alacsonyabb nyugdíjhoz! Dupla haszon, az urak tovább rabolhatják a gazdaságot, mert több marad, kevesebbet kell nyugdíjra költeni. Álszent, álkeresztény bagázs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.