Gulyás Gergely foglalta össze a kormány álláspontját egy Karácsony Gergellyel folytatott nyilvános vitában. A nézők kérdéseire is válaszoltak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es nem szakadt ra a fejere ott azonnal a plafon!
Es ha szabad tudni, mivel indokolta ill. illusztralta ezt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Es nem szakadt ra a fejere ott azonnal a plafon!
Es ha szabad tudni, mivel indokolta ill. illusztralta ezt?
Nessy
Humánus??? Egy csörgő kígyóba több humánum van, mint pártunk és kormányunk összes tagjába együtt!
Commenter
@karma1: @Nessy: Nem, nem szakadt rá, pedig a hely volt olyan lepukkant, mint egy tengeren hánykódó migránshajó.Hogy meri Gulyás azt a szót a szájára venni hogy humánus? Vegyen értelmező szótárt, mert fogalomzavarban szenved. De mit is várunk olyan embertől akinek a gazdája az öregekre, a betegekre azt mondja hogy "arra se méltók hogy éljenek."
Ez nem vita volt. Ez két totálisan különböző ember monológja volt, akiknek csak a keresztnevük azonos,még abban sem tudnának dűlőre jutni, hogy a migráns, a bevándorló és a menekült szinonimák. Nem is lehet a két embert vitapartnernek nevezni. Ez csak arra volt jó, hogy legalább pár ember lássa mit is akar ez a kormány. Ilyen "viták" a tévében már nagyon régen nincsenek. Pedig ott lenne a helyük.Főnökéhez hasonlóan azt a vitát Gulyás már nem is vállalná...
papa.49
@Commenter: Mit vársz a dudadanitól a kupaklaja egyetemen képezték ki )))))))))))))
Commenter
@papa.49: hozta is a kupakhoz méltó színvonalat. Már csak balog páter hiányzott, akkor nótázhattak volna válaszadás és értelmes vita helyett...nem szégyellik magukat erről nem egy lepukkant alagsorban kellene az ellenzék egyik vezetőjével vitázni...és Gulyás fél órával előbb le is lépett, mert részéről lezártnak tartotta a vitát. Ennyibe vette politikustársát és a hallgatóságot. Humánus ez is...
papa.49
@Commenter: Nagy a mellény, de lesz az még sokkalta kisebb is mikor a nép ítélkezik rajta !!!
Commenter
@papa.49: megjegyzem még, hogy nem is értem Gulyás hogy volt képes szóba állni egy olyan politikussal mint Karácsony Gergely akire a Stop Soros elfogadása után, puszta humánus megközelítésből migráns-segítő bűnözőként tekintenek az alaptörvény értelmében.A segítség, az emberségesség kriminalizálásából is csak úgy süt a humánum...
tulipan
@karma1: Nem gondolod, hogy ez igy igazán valódi "keresztényi'" hozzáállás ? Nem teszünk semmit, majd Isten megsegiti őket!, ha akarja!!!
Commenter
@tulipan: a kásler féle: mormogják csak a maguk 10 parancsolatát bármi legyen is az...az majd segít!
tulipan
@papa.49: Jaj, ebben ne reménykedj külöönösebben a '"NÉP itélekzése'" nem lesz különösebben kellemetlen nekik,mivel ez a nép, már szinte középkoriasan
tulipan
retteg, az esetleg beérkező '"gyauroktól''"!!!
Nessy
@Commenter: Ennyire becsülik a "népet", a "magyarokat", akikre mindig hivatkoznak. Pár ezer forintért szavaztak rájuk, most négy évig nix ugri, bugri!
Elég ha azt hallják, amit pártunk és kormányunk számukra kommunikál!
Vita? Még a végén el kezdenének gondolkozni, az meg megengedhetetlen!
Commenter
@Nessy: akik ott voltak, és akik olvassák az "fake news" indexet vagy propellert, nos ők láthatták, hallhatták a hatalmas különbséget a két politikus között, mind szakmailag, mind emberileg. Tűz és víz. Hiányzik Karácsony Gergely a parlamentből, mert képes arra, hogy egyetlen mondattal alázza porig a fidesz-féle "újrajátszás"-ra állított humán cd lemezt. Bár ott tőle folyamatosan megvonnák a házelnökök a szót.Gulyás csak orbánt szajkózza, önálló véleménye a kormány képviseletében nem is lehetne, de amúgy sincs.
Nessy
@Commenter: Tudsz olyan kormány tisztviselőt, fidesz hívőt, akinek van önálló véleménye? Vagy ha van, is kimeri mondani?
Commenter
@Nessy: nem. De hát ebben a kurzusban a kormánypártban pláne nem lehet más vélemény.
tulipan
@durbincs: Köszi a bemutatkozó tippeidet, ez mind rád ÉRVÉNYES! Csak nem , véletlenül a tükör elé álltál??? Hüye Herélt volt minivisli vagy Te ma is! Persze a mini répácskáddal méred maagd?? Nemhiába ilyen az élet ,lápi homlokú visszafajzott Neander-völgyi-törpe vajzat vagy??? At apja -anyja meg csak sírnak ha vannak egyaltalán és nem talát gyerek vagy! Mivel a 4 elemi óta ahol elhasaltál végleg ! Ennyit a buta eszedről a marék szotyiról ! Én inkább valami más magra gondolnék!!!TE kis agyatlan vákumfoliázott rettenet klón-rém!
A magyarság vasökle lesújt, nem is olyan sokára és szétveri a kobakodat, mint holmi akárhonnan-jött ment, kis szeget!
tulipan
@durbincs: Köszi a bemutatkozó tippeidet, ez mind rád ÉRVÉNYES! Csak nem , véletlenül a tükör elé álltál??? Hüye Herélt volt minivisli vagy Te ma is! Persze a mini répácskáddal méred maagd?? Nemhiába ilyen az élet ,lápi homlokú visszafajzott Neander-völgyi-törpe fajzat vagy, ugye??? A szerencsétlen apád -anyád meg, csak sírnak ha vannak egyaltalán és nem talát gyerek vagy! Mivel a 4 elemi óta ahol elhasaltál végleg ! Ennyit a buta eszedről a marék szotyiról ! Én inkább valami más magra gondolnék!!!TE kis agyatlan vákumfoliázott rettenet klón-rém!
A magyarság vasökle lesújt, nem is olyan sokára és szétveri a kobakodat, mint holmi akárhonnan-jött ment, kis szeget!
Commenter
@tulipan: ha@durbincs hozzá is szólt a témához az innen eltűnt...vagy csak én nem látom?
tulipan
@Commenter: Bocs, ez nem '"szól hozzá a témához",ez csak vagdalkozik és nem ismer mást, csak hasonló választ!!!
tudode
Abban van némi igazság, hogy az Állampolgársági és Menekültügyi Hivatal menekültügyi jogszabálynak megfelelően, mint bármely VÉGREHAJTÓ SZOLGÁLAT a POLITIKAI KALANDOR politikai haszonszerzése következtében, korlátozottan teheti a dolgát.
.
De annál ALÁVALÓBB cselekedet nincs, hogy a MENEKÜLTEK nyomorán is nyerészkednek "EZEK", FORTÉLYOSAN kriminalizálva FÉLELEMBEN tartva a lakosságot!
.
Az pedig csúcs, ahogy az ALÁZATOS SZOLGÁI képeSSek meghasonulva önmagukkal, tűzön, "vizen" keresztül követve alattvalóként a GAZDIJUKAT akkor, amikor volt idő, amikor még:
.
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
.
De a Charlie Hebdó párizsi békemenetkor JÖTT valószínűleg arra rá, hogy LÓVÉT LEHET CSINÁLNI a menekültekből, összekeverve a SZEZONT a rusnya fazonjával!
.
.
papa.49
@tulipan: Így volt ez '56 őszén is, már tavasszal elkezdődött a lázongás, aztán abba maradt, majd okt 23. kitört a forradalom !!!
A régi igazság most is érvényes ,,a gőzt minél jobban lefojtod annál nagyobb erővel tör ki,, így lesz ez most is csak az idejét még nem tudjuk !!!
1magyar
Igaza van! Ha én odamennék a gazdag szomszédhoz,hogy tartson el engem és a családom - milyen választ kapnék?
Ezek még csak nem is kérnek hanem követelnek és a tetejében hálátlanok, a befogadó országokban mit tesznek a mocskok?
back up
Ezt tényleg nehéz.
Nem akarok idegenellenesnek látszani, de tényleg jogos a felvetés: Miért nem állnak meg az első biztonságos országban, ahol nem veszélyeztetik az életüket?
A másik szempont: Úgy igazságos, hogy a befogadottak minimum elfogadják a befogadó ország törvényeit, kultúráját, és nem próbálják szétzilálni, és a saját képükre átformálni - ez a minimum lenne.
DE!
Ne felejtsük el, hogy európai civilizált emberek mennyi kárt, halált okoztak (lásd: IRA ETA.
De ez még mindig nem magyarázat semmire.
Plusz, fogytán a munkaerő, az elöregedő lakosság miatt, amit pótolni kéne valahogy.
Szóval ez nehéz kenyér, és a fidesz ezért tud a zavarosban halászni, és örökös kártyaként kijátszani mindenkivel szemben a migrációt.
Sajnos itt valami nagyon félresikerült, és csak valamiféle áldozatok árán lehet lezárni ezt a problémát.
back up
Magyarország hozzáállása a migrációhoz egyáltalán nem humánus.
Egy bizonyos nézőpontból gyakorlatias.
De az mindenképpen borzolja sok ember igazságérzetét, hogy az állatokat több jog illeti meg, mint az embereket.
Ez nem humánus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.