Hana Samir Kamel a Mátyás tér mellett üzemeltet egy kifőzdét. Nyolc éve érkezett Egyiptomból. Hihetetlenül hangzik, de mindenki imádja, és nem csak a kajáját.

Igazi mintapéldája a keresztényei emberbarátságnak Samir, a VIII. kerületi kifőzdés. Az egyiptomi férfi nyolc éve él Magyarországon, éttermében a magyaros ételek mellett a gyorskaják is megférnek.

A 24.hu riportja szerint Samir hírnevét elsősorban annak köszönheti, hogy ingyen ételt ad azoknak, akik szemmel láthatóan nem tudják kifizetni az ételt. 

Keresztény vagyok, megtanultam a Bibliából, hogy adj a szegénynek legelőször. Nem a gazdagnak, ő meg tudja venni, hanem annak, aki nem tudja megvenni

- mondja Samir, aki azt vallja, nem kell hivalkodni vele, ha az ember jótékonykodik.

Nagyvilág - 2019. April 19., 17:33
Ezt még ki tudták menteni a Notre-dame-ból
Nagyvilág - 2019. April 19., 19:35
Pompeo vezeti a Phenjennal tárgyaló delegációt
Nagyvilág - 2019. April 19., 19:31
Trumpnak mégsem tetszik minden a Mueller-jelentésben

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@1magyar: Mi a franc bajod van ezzel??? Egyébként magyar állampolgár. És különb mint te.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Hana Samir Kamel a Mátyás tér mellett üzemeltet egy kifőzdét. Nyolc éve érkezett Egyiptomból. Hihetetlenül hangzik, de mindenki imádja, és nem csak a kajáját.
"Ha találsz egy szegény éhes embert akkor biztos adsz neki valamit. Ez nem furcsa. Én keresztény vagyok. Megtanultam a Bibliából : adj a szegénynek legelőször . Ne a gazdagnak, akinek van pénze, Ő tud válogatni, a szegény nem. Mikor adsz a jobb kezeddel nem a bal kezednek nem kell tudni róla. Nem kell mutogatni, hogy adtál, nem kell reklámozni, ne legyen hír. Legyen szeretet. A frisset szoktam adni a szegényeknek, nem a maradékot. Ez jó érzés, azt jelenti szeretet meg van. Ezt keresem. "
Na ezt a videót küldöm a hatalomban lévő vezetőknek, különösen a kádéenpé ragyogó tagságának ...és legfőképpen puhos vezérünknek aki annyit kvartyog a keresztény demokráciáról. Tanulhatnának ettől a rendes embertől emberséget!!!
1magyar
Otthon is lenne neki kit etetni, hogy-hogy csak itt tudja megtenni?
picike1
@1magyar: igen ott adjon ő otthon nekünk ugy jobb lesz !
Horizont
@1magyar: Mi a franc bajod van ezzel??? Egyébként magyar állampolgár. És különb mint te.
1magyar
@Horizont: Szerinted. De az meg nekem nem számít.
Horizont
@1magyar: Isten ments, hogy neked számítson...be is sírnék rajta. hahahahaha
Commenter
@Horizont: emberséget? ezek? Lehetetlen, hisz embertelenek. Kívánom, hogy soha ne éhezzenek azok, akik itt tevékenysége és egyiptomi származása miatt megszólják Hana Samir Kamelt.
Nessy
@Commenter: Nos, én kívánom a fanyalgóknak, ismerjék meg Tantalusz kínjait.
Shikari
Samír Kecske azt csinál a pénzével, amit akar. Etetheti ezeket a heréket is, ha van hozzá gusztusa. Nagyon gyanús, hogy valamelyik álcivil, vagy pártharcos fizeti a cehet, csak hogy lehessen egy jó lumpensajnáltató cikket írni ebből!
Az is kétséges nekem, ha a sok szaros ott áll sorba, ki eszik nála? Sokan a környékére sem fogunk menni, mert semmiféle retkes vackot nem akarunk elkapni!
Horizont
@Shikari: Nehéz elképzelni, hogy élnek még köztünk EMBEREK!!! Igaz? Nem is csodálom hogy elképzelni se tudod, hisz te sem vagy az meg a vezéred és sleppje sem.
Nessy
@Shikari: Szerintem túl fogja élni!
Nem ördögtől való, hogy nálunk emberségesebb országokban a nagy áruházak a másnapi lejárati idős termékeket felajánlják, amit egy központban összegyűjtenek, és szétosztanak. Másnap már a rászorulóknál van. Ugyanezt teszi sok étterem is! Nem ott esznek, hanem elviszik a kaját.
Igaz, ha egy munkás nem koszos, de munkás ruhában szeretne rendesen ebédelni, akkor nagyon kevés helyen teheti!
ibn Said
Szegény egyiptomi keresztény menekült, hová került!?
Itt arab migráncs tegyen bármit is, lehet igazi keresztény, és élhet úgy ahogy a biblia írja akkor sem fogadja be a vezír sleppje!
Ha visszamenne ott meg üldözött lenne a hite miatt (persze azóta változhatott a helyzet)!
Valamely véglény azt írta "Etetheti ezeket a heréket is, ha van hozzá gusztusa." természetesen neki a szegény már nem is ember, csak élősködő. Vagy "Sokan a környékére sem fogunk menni, mert semmiféle retkes vackot nem akarunk elkapni!" Nem is kell oda menni annak aki már amúgy is fertőzött, beteg ember, ugyan mit kapna ott el!: Emberséget? Szeretetet? Keresztényi erkölcsöt!? Az ilyen agyhúgykőben szenvedőnek nem kell sehová mennie üljön az M1 elé és nézze éjjel nappal, neki az az igazság, és valóság, ha véletlen kimenne az utcára, még valaki megfertőzné az igazsággal!!
kokopelli
@Horizont: nem tugja az "ál 1f@ßmagyar",hogy Egyiptomban üldözték a "kopt"-okat.
(...ha nem még "mostanság" is).Fizetik őt a kommentelésért! ;-(
Horizont
@kokopelli: Őt nem fizetik ő magától ingyen ilyen hülye egy vén banya, 2-3 évvel idősebb tőlem. Pedig már én is 63 vagyok :))))
namihami
Megáll az ész, hogy ezek a migráncsok mire képesek vetemedni. Még ahhoz is veszik maguknak a bátorságot, hogy szegényeket etessenek. Aztán erre a bőkezű, minden vagyonát a szegényekre költő orbáni-mészárosi adakozók csak csodálkoznak, hogy a rengeteg lazac, borjú és hasonló kaja mindig a nyakukon marad. A vége mindig az, hogy szerencsétlen Rezsibuzi (és a többiek) kénytelen a birkafejet a szemétbe dobni.
Nessy
@Horizont: Nem minden "vén banya" hülye! Taknyos, mész gyufáért! :-))))))))))))
csipetke
Az összes fideszes,orbánnal az élen,elmehetne tanfolyamra ehhez az emberhez,kereszténységet tanulni.Ugyanis azt nem csak hangoztatni kell,hanem gyakorolni is.A fidesz pont annyira keresztény,mint a szomszéd kutyája.Ezen az oldalon is van aki acsarkodik a jótettre.Az ilyen nyilván egy megkeseredett,kisebbségi komplexusokkal kűzdő seggfej,akit itt mindenki utál,de mint fideszes bértroll,ezzel keresi a kenyerét,mi pedig sz@rjuk le,hablatyoljon magában.
Horizont
@Nessy: hahahahaha még jó, hogy anyukám nem netezik :)))))) 82 éves:)
Horizont
@csipetke: Valaki azt írta, hogy nem is az a lényeg hogy keresztény, hanem hogy ember.
Na de a politikusok nem is keresztények és nem is emberek. Csak mögé bújnak...hangzatosan. Én annyira becsülöm ezt az embert. De tényleg.
Nessy
@Horizont: Hát, jövő év elején én is belépek a 8. X-be. De most jön a legszebb 10 évem, így 79 és 80 között. :-)))
kereső
@Nessy: a "csigaevő" francia áruházakat jogszabály kötelezi! erre.Nincs kidobott másnapos zöldség,gyümölcs,nem várhatják meg az élelmiszerek szavatossági idejének lejártát,azt össze kell gyüjteni és szólni a szociális hálózat ügynökeinek. A legtöbbet a hajléktalanokat gondozó hálózat viszi el.
Horizont
@Nessy: Óóóóó hát isten éltessen sokáig, egészségben boldogságban:) Minden szépet és jót neked :) Most jól megleptél...sokkal fiatalabbnak gondoltalak a kommentjeid alapján még tőlem is. Gratulálok a fiatalos kisugárzásodért. Megáll az eszem...hahahahaha ez tök jó :)
ila51
@kereső: ... na így még a szemét , vagy hulladékként sem nekik kell vele bajlódni
...a szegedi egyik nagyárúház is délután öttől féláron adja a salátákat , süteményeket a csemege pultból , akkor mennek jobbára a diákok , és az idősek , kispénzűek
Nessy
@Horizont: De jó hétfőn írtad! Szép lesz a hetem! Köszi! :-))
Nessy
@ila51: Neki nem kell kidobni, féláron is van bevétele, mindenki jobban jár.
csipetke
@Horizont: 20:48 Egyetértek veled,ami a politikusokat illeti,az egy külön állatfajta...vagymi...
m73
A migráncs eteti a szittya magyar szegényt?viktor,akkor ez most hogy is van?
Nessy
@m73: Ez is Soros trükkje, hogy lejárassa hazánkat! (Na, holnap nem megyek délben a napra! )
justhpeter
bemutattak egy keresztényt, aki úgy is él, amit hirdet. érthetően "báncsa" a hazai kereszténydemokratákat, hiszen ennek fényében napvilágra kerül, hogy ők bizony nem is keresztények és nem is demokraták, csak ostoba orbáncsicskák.
Pogányként minden tiszteletem Hana Samir Kamelé.
Shikari
@Horizont: Gondolom, ott szoktál sorba állni csöviék között! Gusztusos!
kokopelli
@Horizont: képes volt a marhája a Lidl-paprikán is vitázni,aminek a vignettáját
be is írtam!Zöld vagy sárga,román vagy magyar stb!...Sötét mint a 7-es "hetes
akn" a szénbányában áramszünetkor akkuhiánynál! ;-))
Jozefina
Akkor az új törvény szerint lehet, hogy ő is büntethető lesz??? Ez érdekes lenne!!! Minden esetre elismerésem Kamelnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. April 19., 17:00
Ez a különbség a karácsony és a húsvét között
Szórakozás - 2019. April 19., 16:24
Debil szóviccel hallat magáról húsvékor Csonka András
Szórakozás - 2019. April 19., 15:55
Ez véget vethet a lájkvadászatnak az Instagramon