Erősödött, de a kedd esti szinthez képest csak minimálisan mozdult el szerda kora reggelre a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a bankközi piacon.

Szerda reggel fél hétkor az eurót 327,16 forinton jegyezték a kedd esti 327,18 forint után.

Feltámadhat valaha a forint?

A forint hétfőn 330,77-es eurójegyzésen érte el történelmi árfolyammélypontját, ami 6,5 százalékos gyengülés az év eleji 310,52-es eurójegyzéshez képest.

Szerda reggel a svájci frank 282,98 forintról 282,80 forintra gyengült, a dollár jegyzése pedig 280,76 forintról 280,50 forintra süllyedt.

Az euró árfolyama sem mozdult érdemben a dollárral szemben, kedd este 1,1661 dollárt, szerda reggel 1,1665 dollárt ért.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Hogyhogy a MOL nem emel ilyenkor kapásból 5%-ot az üzemanyag áron?? :O
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Nyugodtan lehetett volna akár boldog bejglievést is kívánni. Úgy is kell! Ne menjen el Matolcsy György a meghallgatásra, mert megteheti. Az euró ugyan elég tartósan 330 forinton áll – meg már fölötte is -, de ezzel az MNB csak nyer. Mint a devizahitelesek esetében is. Azt a kis plusz pénzt pedig bátran be lehet tolni az alapítványokba és venni belőle szőnyeget, vagy zongorát, esetleg valami randa festményt. Az meg ki a francot érdekel, hogy a "kéményen dolgozó" kisember ( ajtón be, kéményen ki) mekkorát szív megint? Senkit. Amíg ez a tetves bűnöző, tolvaj banda van hatalmon semmi jóra nem lehet számítani.
Yoda69
Persze hogy fel, hiszen nem fundamentalis okai vannak a gyengulesnek. Amint abbahagyjak orbanek a bennfentes kereskedest, a forint shortolasat ujra visszaterunk a regi kerekvagasba. A kulonbseg csak annyi lesz, hogy orbanek nehany szaz milliarddal gazdagabbak lesznek, a magyar nep pedig ennyivel szegenyebb. A szerencsetlenebbul jaroknak pedig viszi a bank a lakasat a megugro hiteltolesztoik miatt.
De azert 2022-ben valasszatok meg a Gecit ujra 2/3-dal. Persze ha lesz meg valasztas.
maci0427
Csak a szocializmusban volt jó a forint aránylag, a Rubel és az NDK. márka volt jobb nála ! A Nyugati valutákat nem említem ! A mai világban soha nem lesz jó és nem is fog feltámadni. Az EURÓ bevezetése meg nem tudom, hogy jó lenne e a kisembereknek ! Ehhez meg kellene nézni azt, hogy ha átszámítanák a nyugdíjakat és a kisebb - nagyobb fizetéseket az mennyi lenne és mennyi lenne az értékük ! Ha xar lenne akkor teljesen felesleges lenne az bevezetése !!!
kokopelli
Fel fog támadni,hiszen a "keresztény kormány" Krisztus feltámádására
is vár a KDNP vezetésével! Együtt fognak feltámadni! Az lesz a nagy show! ;-))
verőce21
"Nincs itt semmi látnivaló!" - Az mnb gyengítette a forintot. Nagyobb eu-s pénzt várnak és jobb árfolyamon akarják átváltani. Ők is spekulálnak.
A gyenge forinttal addig is az alapítványaik jelentős nyereséget könyvelnek el. :)
Eladott Ország
@maci0427: "ha átszámítanák a nyugdíjakat" euróra, már pénztárcára sem lenne szükség, legfeljebb az apróhoz, kacsingatós retró pénztárcára.
Eladott Ország
@verőce21: Lof*szt. A régiós valuták sem romlottak ennyit például a horvát kuna, cseh korona.
KisGenyo2
A béremelkedést beárazta a piac... ;-)
KisGenyo2
Hogyhogy a MOL nem emel ilyenkor kapásból 5%-ot az üzemanyag áron?? :O
papa.49
@KisGenyo2: Már emelt ma 7 forintot, pénteken még 3 forintot vagyis 3 nap alatt 10 froncsit a szemetek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.