Ezt mondja Szathmáry Eörs nemzetközi hírű evolúcióbiológus, aki az MTA elleni támadás után kilépett a Professzorok Battyhány Köréből, mert a szervezet igazából fel sem emelte a szavát Orbánék akciója ellen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Nem értem,,mi is a gond.. Most ti kerültetek sorra,,kedves "Professzorok (orbán ) -Baráti Köre.( plagizáltam egy kommentelőtől ) Évről-évre felkértétek,és nyálcsorgatva hallgattátok a felcsuti Kullancs agyament felolvasó szeanszait..Hát most benézett a ló az ablakon,,,,Nálatok is... Oszt jó napot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Be se kellett volna lépni. A pofasszorok battyányi köre leszerepelt a fidesz hatalombatolása nevezetűtetű akcióikkal. Most kussolnak. Ideje lenne bocsánatot kérni.
RonaGyuri
@Peller Anikó: Náray-Szabó és a bocsánat kérés??? ne már! =))
Csizmás Kond
...a pénzért harcolnak nem a tudományért. Akár igazuk is lehet de akkor is szégyen hogy az ország tudósai a helyzetükkel próbálnak pénzhez jutni nem a tudományukkal.
Nessy
Maradnak, akik már nem tudnak új egzisztenciát teremteni. Esetleg nem tartanak igényt a munkásságukra máshol, csak idehaza élnek a régi dicsőségükből.
tudode
Az ország SZÉGYENE az "is", hogy úgy a BÍRÁK, mint az AKADÉMIKUSOK akkor kezdenek el HŐBÖRÖGNI, amikor az ő házuk alá GYÚJT az illegitim, díszpinty HAT-ALOM!
.
Vessenek magukra, mivel KÖZTÜK IS VAN egy-két madár, de EGY MADÁR NEM CSINÁL NYARAT!
.
netextra.hu/az-alaptorveny-ervenytelen/
.
Fújhatnak HAT PÁR TOLLAT oda, ahova akarnak, de , a NARANCSKÖD felkapja, és szertefoszlik, mint a SARJADZÓ DEMOKRÁCIA, amelyet a HOZZÁÉRTŐK sem védtek meg ettől a sisere hadtól!.
Rockxy
Kik azok a legkiválóbb kutatók?
Akik szerint a majomtól származunk, és finnugrálunk, de a pozsonyi csatáról meg hallgatnak, mint aki beszart?
tudode
@tudode:.
.
Jutott eszembe számtalan gondolat, és az, hogy 2011-ben már az akadémi-KUSOK első felvonása már megvolt, mire számítottak, hiszen már a fiuk akkor el kezdték őket kóstolgatni, Heller Ágnesen keresztül csuzlival a hajléktalanoktól kezdve, az örömlányokon át, hány lépes, stb. stb.l:
.
2011/2. (01. 13.

---- "Nincs semmilyen hálózatom" - Heller Ágnes a jobboldali vádakról
.
magyarnarancs.hu/belpol/nincs_semmilyen_halozatom_-_heller_agnes_a_jobboldali_vadakrol-75299

"""" A Magyar Nemzet múlt szombati számában megjelent egyik cikk súlyos vádakkal illetett számos magyar filozófust: az írás szerint az előző kormány idején és jóváhagyásával morálisan és jogilag is megkérdőjelezhető módon jutottak komoly pénzekhez. A cikkben szereplő talán legismertebb személyt kérdeztük minderről.""
.
Ki tudja SZINTE MINDEN SZINTEN a közjáték, vagy a VÉGJÁTÉK a "falusi gyerek", mint EGYEDURALKODÓ, a célja!

.
Clavigo
Nem értem,,mi is a gond.. Most ti kerültetek sorra,,kedves "Professzorok (orbán ) -Baráti Köre.( plagizáltam egy kommentelőtől ) Évről-évre felkértétek,és nyálcsorgatva hallgattátok a felcsuti Kullancs agyament felolvasó szeanszait..Hát most benézett a ló az ablakon,,,,Nálatok is... Oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.