A párt szerint a Soros-hálózat semmilyen eszköztől nem riad vissza. A Fidesz szerint a Soros-hálózat célja, hogy Magyarországot térdre kényszerítse, kormányát elmozdítsa a helyéről, ezért határozott fellépésre van szükség ellene. Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója e lépések közé sorolta a nyilvánosságot, a törvényalkotást és a nemzetközi színtéren való küzdelmet. A Soros-hálózat semmilyen eszköztől nem riad vissza céljai elérése érdekében, néhány hónappal ezelőtt derült ki: egyik szervezete magyarok tízezreinek munkahelyét veszélyeztette lobbitevékenységével Berlinben – mondta.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ez az ÉVTIZED, ha nem az ÉVSZÁZAD morbid vicce, hogy egy 87 éves örök ifjú OLYAN JÓ ERŐBEN van, hogy EZEKET képeSS lenne "elmozdítani"!
.
Bocsánat, bocsánat!
.
Azért ebben a GALERIBAN benne van jó pár RUPPÓJA anno, amikor még HARCOLTAK azért a DEMOKRÁCIÁÉRT, amelyet eladogatnak EGY TÁL LENCSÉÉRT!
.
Nem kell REMÉNYKEDNI, lesz itt még VIKTOR FUTÁSA az egész garmadájával együtt, amikor már a FÉLELEMKELTÉS megszokottá válik, és az AJTÓFÉLFÁT harapdálják többen!
Madácsi Pali
Akkor tört volna le a keze amikor fizette Orbán Viktor tanulmányait még pénzt adott neki a fideszre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.