Voltak pozitív elemek is az ellenzék választási kampányában, ám a megmérettetés túl korán jött Heiko Kretschmer szerint. Az MSZP német kampánystratégája állítja: kellett volna még két év, hogy a Fidesztől független narratívát sikerre vigyék. Az eredmény ugyan katasztrofális lett, de Budapesten a baloldal képes volt fordítani. Innen kell indítani a visszavágást, és 2019-re le kell tisztázni a stratégiát. Mert Kretschmer szerint jövő ősszel már Orbán Viktor 2022-es kormányfő-jelölti kihívóját kell a főpolgármesteri székbe juttatni. Megszereztük a levelet, amelyben 9 tételt sorolt fel az ellenzéki siker esélyéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Ellenzéki siker? ezekkel a vigyorgó kollaboránsokkal, akik tapsoltak, ájfont kaptak, felesküdtek?
ezeket a legszendébb buddhista is valagba rúgná, úgyhogy elszállnak Lotharingiáig.
Ja nem. ne oda.
Lotharingia jó hely.
Mondjuk Középső Szibériába !
justhpeter
A magyar politika szereplői mára olyan mélységbe jutottak, hogy abból sem párt-, sem egyéni alapon nem lehet a jövő számára embereket kiemelni. Oda jutottunk, hogy az új politikával összefüggő kezdeményezőket a már pozícióban lévő megélhetési politikusok kiszoríthatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.