Az otthonápolás foglalkoztatási jogviszony elismeréséért demonstráltak ismét szülők és civilszervezeteket. A korábbi tárgyalások nem vezettek eredményre, jelentették be a délutáni demonstráción a szervezők. Sándor Endre Géza kisfia 24 órás felügyeletet igényel. Ő azt szeretné, hogy minimum a minimálbért kapják meg azok a szülők, akik súlyosan beteg vagy halmozottan sérült gyermeket otthoni ápolását végzik. „Súlyos értelmi fogyatékos, súlyos autista. Nem tud menni, nem beszél, nem eszik önállóan, nem szobatiszta. Abszolult teljes ellátás 24 órából, sokszor éjszaka is fönt van. Telihold meg stb., minden befolyásolja” – fogalmazott a férfi.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az echo tv-n Varga Mihálytól kérdezték, hogy lépnek-e valamit az ügyben, mert Romániában!!! például 130 ezer forintot kapnak a családjukat ápoló emberek.
Varga őszre ígérte, hogy lépni fognak az ügyben.

Hát kíváncsi leszek, hogy a Román 130 ezer forintos támogatáshoz képest a jelenlegi 25 ezer forintot mennyire fogják felemelni.
tulipan
@human: Igazén? Na, és mikor? Megvárják, amíg hihalnak, azok, akik most felszólltak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.