Tusványoson arról kérdeztük az erdélyi magyarokat, hogy miért a Fidesz a legszimpatikusabb párt a határon túl. Sok dicséret közt elhangzott néhány meglepő kritika is.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Gyertek ide kis hazánkba drága barátaim...várunk titeket szeretettel, éljetek itt, dolgozzatok itt, adózzatok itt, tapasztaljátok csak meg mennyire áldásos ott élni ahol a vitya uralkodik...AZTÁN mondjatok véleményt. Köszi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A MARHA NAGY HAZAFI ERDÉLYIEK !!!
A saját emberségetekből éljetek meg ne a mi vérünket szívjátok tetvek !!!
Hellcat
Gyertek ide kis hazánkba drága barátaim...várunk titeket szeretettel, éljetek itt, dolgozzatok itt, adózzatok itt, tapasztaljátok csak meg mennyire áldásos ott élni ahol a vitya uralkodik...AZTÁN mondjatok véleményt. Köszi.
Eladott Ország
A régi mondás ismét igaz, itt szólás szabadság van, nyugaton, a szólás után is megmarad a szabadság. Évről évre odaállítja elvtelensége lehányt tükrét a tusványosi dzsembori közepébe és egy önkívületi állapotban rettegő közösség gyönyörködik a látványban. Mindehol harc, ellenség, küzdelem, démonok, össze nem egyeztethető fogalmakból alkotott ideológiai halandzsák, amelyek átvették a valóság helyét. Emberek zabálják kétpofára, hogy a liberalizmus, az európaiság, az emberi szabadságjogok valójában a kereszténydemokrácia ellentétei, hogy ezek kizárják egymást, hogy ezek az ideológiák csak egymást kizárva és eltaposva képesek választ adni ugyanazokra a kérdésekre, és hogy nekik mindez nem kell, mert mégiscsak fontosabb, hogy Orbán Viktor megvédje őket saját maguktól. A Ceausescu-féle rezsim elszenvedőinek magyarázni, hogy miért nem számít a szabadság, miért szitokszó a demokrácia és a liberalizmus, olyan mélysége az erkölcsi nyomorúságnak, hogy szinte belefájdul az ember feje, midőn belegondol: ennek a szellemi pusztításnak a terhét akkor is nyögni fogja ez a nemzetnek aligha nevezhető, nyakas népség, amikor Orbán már csak a történelem sötét lapjairól fog visszaköszönni.
dr. prédikátor
A rohadt kurva anyátokat! Ezért kell nektek a magyar állampolgárság, szemét geci népség!!!
Eladott Ország
Orbán:"Nyugaton liberalizmus van, demokrácia nincs, most mi jövünk, az illiberális, nemzeti, antikommunista kereszténydemokrata nemzedék. Mer’ a kereszténydemokrácia nem lehet más, csak illiberális." Nos ha ezt az idióta csúti barmot még sokáig tartjuk hatalomba, leamortizálja a magyar állampolgárokat. Csak abba reménykedhetünk, hogy a magyar állampolgárokat nem azonosítják ezzel az idióta , illiberális barommal!
verőce21
Az igazi demokrácia értelme, hogy olyan társadalmi rendet teremt, amelyen belül a kiváló meg tudja mutatni értékeit, és nem esik áldozatul a selejteseknek.
csak úgy....
@verőce21: elgondolkodtató és jó! fogadok,hogy a "selejteseken" össze fogunk veszni ...
papa.49
Ezt nem tudja felérni ésszel a ,,Rozika néni,, félék, hogy az erdélyiek jó részének a magyar útlevél CSAK UGRÓDESZKÁNAK KELL !!!
verőce21
A beteges hiúság, amivel az áldemokráciában a selejtes csökkent értékű ember viselkedik - reggeltől-estig -, gyanítja, hogy nem az, akinek mutatja magát és ezért reszket az elismerésekért, (a "lájkokért") -, végül hiúsága az aljasságban kap alakot.
csak úgy....
@verőce21: gondolni sem mertem volna,hogy csak így spontán beolvasol orbánnak!
gratulálok!
verőce21
@csak húgy...: (20:06) Félrebeszélsz! Nem Orbánról írtam. Rólad és a hasonló lipsikről!
advocat
Azért nem biztos, hogy magyarként többre fogtok menni. Várjuk ki a végét! Bár tévednék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.