Dupla annyit költenek a magyarok alkoholra és dohányra, mint az EU-átlag, ruhára viszont jóval kevesebbet.

Az összes pénzük kétszer akkora részét költik a magyarok alkoholra, dohánytermékekre és narkotikumokra, mint az EU-átlag.

A G7 szúrta ki az Eurostat összesítésében:

narkotikumokra arányaiban a második legtöbbet költik a magyarok a 28 EU-tagállam lakói közül, dohányra pedig a harmadik legtöbbet.

A háztartások összes kiadásuk 7,6 százalékát fordítják ilyen célra, ami az EU-s átlag duplája. Ennél magasabb arányt csak Csehországban, Luxemburgban, Észtországban és Lettországban mértek.

Két olyan kategória is van, amelyre a fizetésükhöz képest a magyarok szánják a legtöbbet az egész EU-ban:

a prostitúció és a nem alkoholos italok.

A magyarok pénzének legnagyobb része, közel ötöde a lakhatásra megy el, az összes kiadás majdnem felét ez, valamint az étkezés és a közlekedés teszi ki. Ruhára és lakbérre így is kevesebbet költünk arányaiban, mint az EU-átlag.

Forrás: G7, HVG

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akkor most már csak azt kell igazolni, hogy ezért vannak a kilakoltatások és ezért nagy a halandóság és higgyük el, hogy az EU 28 államából a mi állampártunk a legplebejusabb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
Egy olyan országban amelyet egy drogozó, kurvázó, alkoholizáló tagokból álló álkeresztény bűnöző banda vezet, mint a fidesz ezen a statisztikán nincs is mit csodálkozni... a képmutatásban is világelsők vagyunk...
Eriksson
Az egyszerű prosti sokkal olcsóbb, mint egy luxusfeleség, vagy egy luxuskurva. Ráadásul, mint a szállóige is mondja, a változatosság gyönyörködtet.
Eladott Ország
Akkor miért mennek Nyugat-Európába a magyar prostik? Nem azért mert nincs fizetőképes kereslet? Nem azért, mert alkalmazottként sem fizetik meg? Már azt hittem, hogy Nyugatról is idejárnak "kefélni", a nagy fizetőképes kereslet miatt. Sajnos a kurva nagy igazság az, hogy az egy főre jutó GDP tekintetében a románok utolérték a horvátokat, az egyéni fogyasztásból levezetett életszínvonal-mutató alapján pedig beérték a magyarokat. Így Magyarország 11 év alatt a harmadik helyről hátulról a harmadik helyre csúszott vissza.
www.portfolio.hu/img/upload/res/th/untitled_1n-20170616.png
www.portfolio.hu/img/upload/2017/06/untitled_2-20170616.png
csipetke
@Shikari: 8:41 Kérdezz...Bármire tudok válaszolni a témában.Két fiam van,abszolut fel vagyok világosítva...
sokanvagyunk
A textil ledobálása gyorsabban történhet - és ma kifizetődőbb -, mint a sok gönc megvétele és hordása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.