Átlagosan bruttó 30-40 ezer forinttal nőttek a fizetések májusban az egy évvel korábbihoz képest a különböző ágazatokban. A legnagyobb ugrás az egészségügyben volt: ahol 20 százalékkal, nominálisan 110 ezer forinttal emelkedett az átlagfizetés. A versenyszférában a munkaerő megtartása hatott a keresetekre - írja a Magyar Idők. Átlagosan minden ágazatban jelentősen, 10 százalék felett nőttek az átlagkeresetek - állítja a kormánypárti lap a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataira hivatkozva. A növekedés ráadásul úgy ment végbe, hogy a foglalkoztatás is javult. A legnagyobb mértékben az állam emelt bért a vizsgált időszakban: főként az egészségügyet érintette a változás, 19,4 százalékos felzárkózást mértek. Míg tavaly májusban 270 ezer forint körül volt az ágazatban a bruttó átlagbér, addig idén már 323 ezer forint körül mozgott.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
különösen a pártkatonák esetében! =))
advocat
És a nyugdíjad az ennek megfelelő 3 %-kal, bár a nem hivatalos jelentés szerint ezt már eddig meghaladtuk.
karma1
A papirnak nincs szegyenerzete, amire ezeket a hazugsagokat nyomtatjak,... Remelhetoleg nem sokaig - a magyaridoknek annyi, ha ujraindul a magyar nemzet... Egyszerre eleg lesz egy napi hazugsaggyar - nem kell meg egy hazug szocso"
tudode
Jól megbuzerálták a piacgazdaságot, olyan ÖSZVÉR módon, s terv-, se piacgazdaság!
.
De bezzeg a KÖZSZOLGÁK bértábláját NEM EMELTÉK egy kanyival sem, de a SAJÁT és KEBELBARÁTOKÉT a csillagos égig akkor, amikor 1990-ben 32.500 Ft volt a parlamenti képviselők tiszteletdíja.

Ma már olyan SZÉGYENLŐSEK, hogy 2014-től már NEM NYILVÁNOS, hogy mennyit fizetünk nekik az adóforintjainkból, az ALATT, amit innen, onnan ELKOMMUNIZÁLNAK!
.
Pofátlanok, vastagbőrűek!
.
Aproó! A nyugdíjasokat is átvágták a palánk, mert LENYÚLT a csuti, - TUDTUNK NÉLKÜL - egy havi bért, és nyugdíjat, rossz angolsággal KÜLFÖLDRŐL Gorbán MEGÜZENVE
(Közzététel: 2011. szept. 1.)

.:.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
Oszt a svájci indexálás helyett azóta LEBUTÍTOTT inflációt követően VÁRJA EL, hogy kézCSOK, hódolat, hála, miközben ATYÁN FIA, v mi, ki a bánat, amúgy "fityiszes tisztességes" módon
.
g7.24.hu/allam/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/
.
Ezek után van képe KIÁLLNI BÁRHOL szórni a hazug keresztény IGÉJÉT!
division
Pedagógus fronton valóban jelentős emelkedés volt, 2010 óta több mint a duplájára nőtt. Természetesen amennyi hülye gyerek van manapság mind az óvodákban, mind az iskolákban nagyon semmi nem lenne elég.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.