Megrendüléssel értesült Kerényi Imre haláláról a Fidesz – közölte a nagyobbik kormánypárt szombaton.

A közlemény szerint Kerényi Imre színházi-rendezői tevékenysége mellett fontos szerepet töltött be a jobboldali értelmiség kulturális életében, a Fideszt támogató polgári körök működésében és megszervezésében.

Fidesz: Kerényi fontos szerepet töltött be a jobboldali értelmiség kulturális életében

Miniszterelnöki megbízottként 2010 után a rá mindig jellemző lelkesedéssel, szakértelemmel és lelkiismeretességgel látta el munkáját a kultúra területén. Halála pótolhatatlan szakmai és emberi veszteség – fogalmaz közleményében a Fidesz.

(MTI)

Fotó: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
a fidesz meg az értelmiség. talán NER értelmiséget kellett volna a sablon nekrológba írni hogy kevésbé legyen sablonos. Vajon mikor kerül ki a nyaraló csuti facebookjára a szokásos Isten Veled X,Y Bátyám szöveg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Szerintem kerényi nem képviselte a jobboldali értelmiséget (sem). Nagyon sok jobboldali értelmiségi van, aki nem volt még "látszatkommunista" sem és soha nem forgatott köpönyeget életében. Minden tiszteletem az övék. Kerényinek kizárólag a színház körében végzett tevékenysége volt említésre méltó, a többi csak szégyent hozott a fejére.
solidedge
A Fideszt jelenleg a 80-as IQ alatti migráncsfélők tartják életben. Jól mutatja az a tény, hogy Budapesten, ahol az iskolázottság jóval magasabb az átlagnál a Fidesz közutálatnak örvend.
Pálinkás Pál
Kerényire az értelmiségi jelzőt használni bődületes túlzás..jobboldalit megint nem lehet...MSZMP tagsággal...bár ez a fidesznél megszokott dolog..vezetőségük 80%-a régi komcsi!!!
kereső
Nem is a kultúra volt itt a lényeg, hanem ez:"fontos szerepet játszott a Fideszt támogató polgári körök működésében és megszervezésében."-kihasználva az ismertségét és tagadhatatlan szakmai tekintélyét.
Zeta
Fontos szerepet töltött be a jobboldal kultúrális életében, mint a baloldalról jött aktivisták általában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.