Az Erkel Színháznál nagyobb felújításokra lenne szükség, az Operaház pedig keresztény tematikájú évaddal és keresztény fesztivállal készül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Szerintem a kereszténységre ott a Vatikán. Mi, ateisták?
papa.49
Akkor mire is ment el az 1.7 milliárd ???
Ja átalakult magánvagyonná )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nessy
@advocat: Nem lehetne, hogy státusz keresztényeink vatikáni valutában ( Isten fizesse!) kapják a fizetésüket és az egyéb juttatásukat?
Komolyan töprengtem, hogy milyen művekre gondolnak. Musicalbe még akad. Jézus Krisztus szuper sztár, József és a szines szélesvásznú álomkabát, Mária evangéliuma. István a király.
Zeneművek akadnak bőven. Beethoven: Missa Solemnis, Liszt: Koronázási mise, Bach Máté passió, és sok mise, zsoltár, korall abból a korból. De kifejezetten keresztény opera nem igazán jut eszembe.
Bolygó Hollandi, Nabucco? Don Juan? Mert ugyan van "Tosca imája", "Húsvéti kórus", de ezek az operák a szerelemről szólnak leginkább.
feladom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.