Az ELTE tegnapi közleménye, amelyben lényegében jóváhagyta, hogy a kormány bezárassa az egyetem egy szakát, mérföldkő, és kiválóan megmutatja, milyen Magyarország jön el. Nyilván azt senki se várta volna el, hogy az ELTE vezetése kirobbantsa a forradalmat, felkapja a zászlót, és szembeszálljon a kormánnyal a társadalmi nemek szak bezárása miatt. Nem vártuk el ezt az egyetemtől, mert tudjuk, hogy a kancellárt is a Fidesz nevezte ki, meg 8 éve ebben a felsőoktatási rendszerben az bírt ki, aki kapcsolódik valahogy a kormánypárthoz.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem csoda, ha fosnak a fidesztől, mert még emlékeznek amikor a KreditJenő rúgatott ki egyetemi vezetőket amiért a fiának meg a haverjának kidumálták a hamis kredit igazolását. A nemek társadalmi szerepét meg tényleg minek oktatják, meghatározta azt a rőzsebajusz exkomcsi, és a Pispek úr, és a vakkomondoros, és a fődakota meg szemléltette otthon, milyen szerepet szánnak a nőknek illibeláriában. Aztán az állampárt főbunkói naponta gyakorolják ezt a parlamentben is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nezelodo: Az osztalytarsam is ennek a "tisztogatasnak" lett aldozata... Joval elobb nyugdijaztak, mint kellett volna. Azota se talaltak a helyere megfelelo embert, mert ma nincs olyan nyelvtudos, aki torokul, mongolul, mandarinul es szanszkritul beszel az angol nemet orosz mellett. De mindig nagy volt a pofaja - hat kicsinaltak...
Igy megyen ez ma orbanisztanban...
karma1
@namihami: tomjenzsoti a vallast csak arra hasznalja, hogy amoge bujva tudjon a keresztenysegre hivatkozni.
Ha csak azt nezzuk, hogy mennyi szellemileg-fizikailag- (de leginkabb szexualisan) megnyomoritott romai katolikus pap szabadult ra a vilagra Jezus neveben - lasd a mai friss hirt, hogy 300 pap tobb mint 1000 eroszakos tettet kovetett el folyamatosan a multban. Sok azokbol mar el is evult, az aldozatok ma mar felnottek, pszichikailag megnyomoritott emberek.
tomjenzsoti a vilagon semmire se jo - aki az allatokat passziobol oldosi, (azt is jogtalanul, anyagi elonyokre szert te've), Jezus neveben - hat az elottem nem jo kereszteny, hanem egy rakas szar...
Nessy
@Hellcat: Szerinted tényleg nem létezik a férfiak és nők közötti fizetés különbség?
Nézz meg egyszer a valós táblázatot. Ugyanolyan végzettség, gyakorlati idő, beosztás és kb. 10 - 15 % bérkülönbség. A nők száma a vezető állásokban, szintén beszédes szám. Hányan is vannak a parlamentbe? És a kormányban?
Azért azt már ne vitassuk, hogy közgazdász nem lehet nő, mert az "férfi" szakma!
nezelodo
Na felmentették a pedofil katolikus papokat, hitoktatókat, az állampárt és kötődés nélküli pedofil alattvalóit, csak a rabbikra utazik a kolléga. Lehet, hogy elvették tőle a körülmetélés örömét. Ej ha ilyen egyszerű lenne a világ! Csak itt a környékünkön nemrég jobblétre szenderült katolikus papokat siratja több unoka! És mennyi lehet megnyomorítva a cölibátus által?
Hellcat
@Nessy: Akkor meséld már el nekem, hogy ha ugyan azért a munkáért a nő kevesebbet kap, akkor miért nem alkalmaz mindenki csak nőt? 10-15 százalékot spórolhatna minden cég. Mégsem ez történik.
human
Akin nem tudják mi az a Gender Studies és azoknak akik annyit tudnak, hogy a buzisimogatásról szól: tatk.elte.hu/mesterszakok/tarsnemek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.