Az Alkotmány utcában 2020-ra felállítják a Nemzeti Összetartozás emlékművét, rávésve a Trianon előtti Magyarország összes helységnevét. Most nem megyek bele a trianoni béke értékelésébe, abba, hogy igazságtalan módon zárt le egy másik, másképp igazságtalan korszakot, és ezzel sok újabb fájdalom és konfliktus forrása lett.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Shikari: azok a "tetű,taknyos liberális uszitók" IS!!! épitették ezt az országot azt a 93000 km2-tert,az elmúlt közel 100 évben, nem azok ,akik egy igazságtalan korszak lezárásaként,egy igazságtalan béke diktátumaként meghozott döntés következményeként "határon túliak" lettek./ egyébként érdekes az elszakitott területek etnikai összetétele trianon idején/.
Szóval több tiszteletet! mindazoknak,akik itt éltek-és itt élnek ezen a 93000 km2-en. A múltba révedés nem visz előre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
Most a akkor, hogy is van ez a nemzetállam kérdés? Mert az elcsatolt területek nagyrészén nem a magyarok voltak többségben? Sőt Lukács Bánya (Banja Luka, magyar neve Orbászvár) lakosai nagyrésze muzulmán vallású. A magyaranyanyelvüek szinte nem éltek ott. Szinte kizárt, hogy a török kiűzése után a bosnyákok ne megszálló idegen vallású hatalomként tekintettek az Osztrák--Magyar Monarhiára! De területileg Magyarországon éltek, mint ahogy többi salyát régiójában többségben élő nemzetiség. Azt is meg kellene emlitani trianon kapcsán, hogy a Nagy Magyarország lakosainak többsége nem volt magyar anyanyelvű. Mit is beszélek, így oda a nemzetállami délibáb!
Jozefina
Nem értem ezta szerencsétlen trianonozást, amikor nagyobb falat is volt!!!
Miért nem "Az Osztrák–Magyar Monarchia"-át követelik vissza!!!
@Macskaszem: igazad van!!! Már nagyon uncsi!!!
vladimir putin
@eszegfu: egy robottal tárgyalsz, te sem veszed észre?
Amúgy persze tök jó ütni, de semmi értelme.
Ő csak egy orosz robot.
Azért van, hogy rajta keresztül ki tudd élni a frusztrációidat.
Megírod neki, aztán rövid időre elfelejted, hogy szar a rendszer.
Kár időt pazarolni rá, rajta keresztül támad Oroszország.
Remélem vágod.
juttka
@Shikari: Alaptákolmány van, nem alkotmány. Neked meg mi áll?
Dr plágium
@Jozefina: Nándorfejérvár is a miénk lehetne...ha vissza kérjük mindjárt kiesik a szerbeknél a pixisből a mi diktátorunk :)
eszegfu
@vladimir putin: Tegnap 23:37 Egyáltalán nem "vágom"! De kösz a figyelmeztetést! Bár saját Magadnak mondasz ellent, hiszen rendre Te is "tárgyalsz a robottal"!:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.