A tojászápor és a pártalapítás is elmaradt Hódmezővásárhelyen, csak a megosztottság maradt. Míg Márki-Zay Péterék a főtéren „ünnepeltek”, addig a Lázárhoz közeli alapítvány rendezvényén az exminiszter "szólította fegyverbe" a vásárhelyieket.

(Forrás: hvg.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mi van Jankó csak nem a dagadt törpéről beszélsz: =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@kisrigó: Hogy tudsz a gyerekeid szemébe nézni!? Nagyon is jól tud, ő már csak ilyen. Lehetett volna valaki más, hiszen jószerivel az egyetlen fideszes akinek esze is van. Használhatta volna jóra is, de inkább beállt egy rakás dupla nulla mögé szájkaratézni, megalkuvó, ál-alázatos módon.
Nessy
Hiszen pont ő volt aki megosztotta az embereket a külön ünnepléssel.
A "szájhősöket" meg nem is kell nagyon keresgélnie, csak nézzen szét a párttársai között!
tulipan
Ez a sunyi, csutiszolga, rabló, végre megkapta, amit mindig is érdemelt!
kisrigó
@Commenter: Valóban, van esze,csak rosszra használta, illetve az ő haszonszerzése eredményes volt.Észrevette ezt a kedves vezető is, hogy ránézve veszélyes lehet, szépen háttérbe szorította. Persze janó pillanatnyilag röhög a markába ezen, hisz anyagilag jól megszedte magát már. A hatalom meg még várhat, mint korábban sejtelmesen azt mondta, hogy azt hiszem 20 év múlva ő még mindig "aktív korú" lesz , ellentétben mással!
kisrigó
@Nessy: Kezdje saját magán, reggel nézzen a tükörbe! Volnának jelzőim, hogy egyszerre kit lát!
Commenter
@kisrigó: pont így. Lázár a kedves vezetőhöz képest korban nagyon fiatal, lélekben öreg ő is, és rossz értelemben.Ráér. Ha más már nem is, orbán legnagyobb ellensége az idő amit sem háttérbe szorítani, se megállítani nem tud, de azért visszatekerni a kerekét még megpróbálja. (politikai szempontból.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.