Demény Pál demográfus, közgazdász, a Magyar Tudományos Akadémia külső tagja, a University of Hawaii volt professzora, a New York-i Population Council volt tudományos főmunkatársa kapta idén a Magyar Szent István érdemrendet. A tudóssal 2014-ben készített interjút a HVG, azt idézzük most fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Köszönjük prof úr NEM KÉRÜNK A TANÁCSIBÓL!!!
Ez megint a fából-vaskarika esete lenne, és még egy ha szavazati joga van BÜNTETHETŐNEK IS KELL LENNIE mert a kettő egyet jellemzi az állampolgárt !!!
Az ilyen ,,okos tojások,, mint ez is csak a kormány kedvért ilyen sötét, vagy valóban beborult nála a napvilága ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Ahogy elnéztem a HU is olyan egyetem , ahol még nem bukott meg senki, ha pénze volt, úgy mint a Marxista Egyetemen.
tudode
A prof. úr LEMARADT EGY, két fityiszes BROSSURÁVAL, hiszen több fajta variáció helyett INKÁBB azt választották a fijúk, hogy GYŐZTES MINDENT VISZ országostól voksostól, ahelyett, hogy
.
• 2011.02.14-i HÍRECSKE:

---- A Fidesz-KDNP plusz szavazati jogot adna a gyerekeseknek
Véleményt mond az alkotmányjogász, a politológus, a választási szakértő, a nagycsaládos és a gyermektelen is.
.
femina.hu/terasz/a_fidesz_kdnp_plusz_szavazati_jogot_adna_a_gyerekeseknek/
.
Előfor--dúlhat, hogy NEM IS LESZ VÁLASZTÁS, ez van, lesz, POFA BE, ROLÓ LE az űk 2/3-jukkal, majd az utolsó LEOLTJA a fáklyát!
Csizmás Kond
...minden jogot a politika diktál...és amit a politika diktál az soha nem állandó...sőt a politika mindig öngyilkosságban hal meg
emerencia
A fiatalság jelentős része menekül külföldre az itthoni élhetetlen viszonyok elöl, mások viszont, (nem kevesen!) kemény fideSS§ szavazók. Róluk kevés szó esik pedig ők azok, akik bedőlnek pl. a csok és hasonló mézesmadzagoknak és/vagy a fideszi urambátyám jegyében képességeikhez mérten sokkal magasabb, jól fizető pozíciókban tündökölnek. A kormánypropagandától elbutított, tájékozatlan kül és belmagyarok mellett ők a legnagyobb létszámú fidesz szavazók, nem a magyar költségvetést évtizedeken át gyarapító magyarországi nyugdíjasok!!! Az idősek ugyanis leképezik a társadalmat, mindenféle beállítottságú egyén van közöttük ergo szavazópolgárként sem egyformák.

A fiatalság józanabb része viszont (külföldön és itthon dolgozva egyaránt) átlát a szitán, tudja jól, hogy az orbáni maffiakormányt minden korosztályból sokan utálják. Tisztában vannak azzal, hogy agyilag nincsen rendben valami azoknál a fiataloknál akik a nyugdíjasokat olyan homogén szavazóknak tekintik akiknek az a mániájuk, hogy az általuk sok áldozattal felnevelt generációt tönkre tegyék. Szerencse, hogy a józanabb ifjak nem veszik be ezt a nemáááár, hogy az öregek döntsék el a sorsunkat dumát melynek következményeként várható, hogy az életkortól független józan ész fog felülkerekedni a fasisztoid vonásokkal fűszerezett orbáni rendszer felett és még többen rá fognak jönni, hogy a sok ember nyomorúságán élősködő bármely korú rendszer kedvezményezettek jóléte akkor sem fog lecsurogni a méltatlanul rosszabb sorban élőkhöz, ha azok még agg korukban is élethosszig keményen dolgoznak.
nevemnick
Ekkora barom még egy nem létezik a világon...
A Nemzethy Trutymó Zrt egyre több embernek veszi el a józan ítélőképességét...
jancsipapa
@dr. prédikátor: Persze. Aztán jöhetnek a kutyák ,a macskák ,a papagájok , stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.