Nem ássák ki a betömött kátyúkat.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Kovács Gergely a Zoom.hu-nak elmondta, nem "állítják helyre", azaz nem szedik ki a tömedéket a már megjavított kátyúkból Felcsúton, hiába is utasította őket erre az önkormányzat. 

Inkább fizet a Kétfarkú Kutya Párt, de nem ássa ki az eltömített kátyúkat Felcsúton

Fotó: Facebook/MKKP

Mint ismert, a felcsúti időközi választás előtt a Kétfarkúék jelöltje  (a nemfideszes Mészáros László) és csapata több kátyút is betömött, ám a hivatal szerint ezt szakszerűtlenül tették, ezért kell azokat helyreállítani.

Erre 8 napot kapott a végül nem győzedelmeskedő jelölt, ám a párt úgy döntött, hogy inkább kifizetik a hivatal szerint szakszerűtlen kátyúk helyretétele utáni díjat, de nem nyúlnak hozzájuk. 

Kovács Gergely azt is bejelentette, hogy a felcsúti jelöltjük, a nemfideszes Mészáros László visszavonult a politikától.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Kell-e ettől ékesebb bizonyíték arra, hogy a vitatható elmeállapotú pártvezetők egy nevetséges, erőből kormányzott rendszert tartanak fenn, tűzzel vassal, és senki nem meri kimondani, hé, emberek, igen nagy a baj!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Valószínűleg attól tart Gergő, hogy úgyis szakszerűtlenül ásnák ki a gödröket és az nem felelne meg a "kátyú" minősítésnek, majd ennek következtében azt ismételten be kellene tömniük, valamint újabb bíírság kivetésére is sor kerülne.
namihami
Ha nem kapták meg a kátyúk eredeti állapotáról szóló leírásokat, akkor érthető. Hiszen még a szakszerűtlen kátyúkialakítás miatt is megbüntetnék őket. Annyi azért nem volt az államtól kapott párttámogatás, hogy erre is fussa.
karma1
Szerintem oriasi ziccert hagyott ki most Kovacs Gergo- allati nagy csinnadrattaval vonulhattak volna fel, es megorokithettek volna, hogy eppen most teljesitik egy beteg rezsim legbetegebb rendelkezeset, es meg mondhatnak is melle, hogy sajnos, nem tudjak, hogy ilyen esetben mi a standard, es nem szeretnek, ha valami hiba csuszna a munkajukba, szeretnek, ha kivalo minosegu katyut allitananak elo.
Ezutan pedig megjegyeznek, hogy "argus szemekkel figyeljuk, hogy a megvalasztott polgi most milyen gyorsan es mennyire szakszeruen tomi be a katyukat.
Szerintem ezt most elkurta Gergo...:o((
nezelodo
Kell-e ettől ékesebb bizonyíték arra, hogy a vitatható elmeállapotú pártvezetők egy nevetséges, erőből kormányzott rendszert tartanak fenn, tűzzel vassal, és senki nem meri kimondani, hé, emberek, igen nagy a baj!
justhpeter
Sajnos a kétfarkúaknak igazuk van, nem ők betegek, hanem a felcsúti házmester.
kisrigó
@namihami: Ismerve a korábbi eseteket, biztos gyorsan kapnának segítséget a szimpatizánsaiktól. Ezt a lehetőséget nem biztos, hogy felhasználná a hatalom, mert a kétfarkú jönne ki belöle pozitívan. Ezt azt hiszem "túlreagálták" a "fijjjúk!" Szép csendben rendbehozták volna, már nem is lenne téma.
Clavigo
Vazzzze...Majd a csutkai önkormányzat helyre állítja a kátyukat...a zemberek érdekében,,,oszt jó napot. ... Kész röhej ez a Zország.
Clavigo
@Clavigo: kifelejtettem... 5-6-szorosan túlárazva...oszt boldog karácsonyt...
Edmond Dantes
Ne fizessenek,vállalják azt hogy beperelik őket.Ezen röhögne egész Európa!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.