Nem ássák ki a betömött kátyúkat.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Kovács Gergely a Zoom.hu-nak elmondta, nem "állítják helyre", azaz nem szedik ki a tömedéket a már megjavított kátyúkból Felcsúton, hiába is utasította őket erre az önkormányzat. 

Inkább fizet a Kétfarkú Kutya Párt, de nem ássa ki az eltömített kátyúkat Felcsúton

Fotó: Facebook/MKKP

Mint ismert, a felcsúti időközi választás előtt a Kétfarkúék jelöltje  (a nemfideszes Mészáros László) és csapata több kátyút is betömött, ám a hivatal szerint ezt szakszerűtlenül tették, ezért kell azokat helyreállítani.

Erre 8 napot kapott a végül nem győzedelmeskedő jelölt, ám a párt úgy döntött, hogy inkább kifizetik a hivatal szerint szakszerűtlen kátyúk helyretétele utáni díjat, de nem nyúlnak hozzájuk. 

Kovács Gergely azt is bejelentette, hogy a felcsúti jelöltjük, a nemfideszes Mészáros László visszavonult a politikától.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Kell-e ettől ékesebb bizonyíték arra, hogy a vitatható elmeállapotú pártvezetők egy nevetséges, erőből kormányzott rendszert tartanak fenn, tűzzel vassal, és senki nem meri kimondani, hé, emberek, igen nagy a baj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Kell-e ettől ékesebb bizonyíték arra, hogy a vitatható elmeállapotú pártvezetők egy nevetséges, erőből kormányzott rendszert tartanak fenn, tűzzel vassal, és senki nem meri kimondani, hé, emberek, igen nagy a baj!
justhpeter
Sajnos a kétfarkúaknak igazuk van, nem ők betegek, hanem a felcsúti házmester.
kisrigó
@namihami: Ismerve a korábbi eseteket, biztos gyorsan kapnának segítséget a szimpatizánsaiktól. Ezt a lehetőséget nem biztos, hogy felhasználná a hatalom, mert a kétfarkú jönne ki belöle pozitívan. Ezt azt hiszem "túlreagálták" a "fijjjúk!" Szép csendben rendbehozták volna, már nem is lenne téma.
Clavigo
Vazzzze...Majd a csutkai önkormányzat helyre állítja a kátyukat...a zemberek érdekében,,,oszt jó napot. ... Kész röhej ez a Zország.
Clavigo
@Clavigo: kifelejtettem... 5-6-szorosan túlárazva...oszt boldog karácsonyt...
Edmond Dantes
Ne fizessenek,vállalják azt hogy beperelik őket.Ezen röhögne egész Európa!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.