Az elmúlt hónapokban megkérdezték az unió polgárait, és mivel ők az évente kétszer esedékes óraállítás ellen foglaltak állást, ezért Jean-Claude Juncker még ma az Európai Bizottság elé viszi ennek megszüntetését – mondta el a testület elnöke a német közszolgálati televízióban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kedvezőtlen hatások következtében az óraállítást követő napokban megemelkedik az infarktus kockázata, a közlekedési balesetek száma pedig több héten keresztül megnő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Ez az egész még az '50 évekből datálódik, mikor a nehézipari üzemek miatt fontos volt a lakossági csúcs elhúzása, meg az erőművi kapacitás is éppen szerény volt, és akkor volt divatban az is hogy a kimondottan nagy ipari felhasználókat, az un. ,,völgymeneti,, időszakban működtették !!! Ami az este 11 utántól a hajnali 4 ig terjedő időszak volt, mert ugye akkor nem világítottak az emberek, nem főztek, nem mostak!!! Tehát volt dögivel energia, és mivel a raktározás a mai napig nem megoldott kellett valami ami a csúcsokat kisimítja egyenletesebbé teszi a fogyasztást !!!
Commenter
@papa.49: ezért is örülök hogy itt a vége.Sok vitára adott okot végre lezárják.
papa.49
@Commenter: Tedd hozzá én meg átéltem kisiskolás koromban az ötvenes évek közepén mert ugyan most ,,nem emlékeznek rá,, DE AKKOR IS VOLT ILYEN ...
Nessy
Ez a 3 - 4 milliárd megtakarítás nem akkora durranás.
Gulyás Gergely közölte, hogy a kormány még nem alakította ki az álláspontját. Ergo majd Orbán dönt, és ha önmagát adja, akkor keresztbe fekszik az egésznek. Hogy miért? CSAK!
Eladott Ország
@Nessy: Az EU lakossága: 510,1 millió fő. A csúti csüngőhasú kancigány meg elmehet a bűnöző politikai prostituált bandájával a bús3,14csába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.