Az elmúlt hónapokban megkérdezték az unió polgárait, és mivel ők az évente kétszer esedékes óraállítás ellen foglaltak állást, ezért Jean-Claude Juncker még ma az Európai Bizottság elé viszi ennek megszüntetését – mondta el a testület elnöke a német közszolgálati televízióban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kedvezőtlen hatások következtében az óraállítást követő napokban megemelkedik az infarktus kockázata, a közlekedési balesetek száma pedig több héten keresztül megnő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Shikari: Ez a szavazás már pár hónapja volt. Az interneten volt elérhető, magyar nyelven is!
Abban reménykedek, hogy Orbánék nem vétóznak, mert csak. Ja, ennek semmi köze a migráncsokhoz!!
Aki Én
@Shikari a butuló propagandista: Ez olyan, mint a bözsi utalvány meg a krumpli választások előtt?
36
Felnőttnek, gyereknek egyaránt megterhelő ez az óraállítási cirkusz. Semmi szükség nincs rá.
Peller Anikó
Akkor most a nyári időszámítás marad? Mert fordítva gyilkosság lenne.

Magyarul mindenhol előretekerik az órát 1 órával és úgy is hagyják? Mint nyáron.
Aki Én
@Peller Anikó: ,,első lépésként a bizottságot igyekszik meggyőzni arról, hogy át kell térni az állandó nyári időszámításra,"
36
@Nessy: No, csak nehogy meglepődjünk és valamelyik "felvilágosodott" nyugati állam vétózzon. Én már csak akkor hiszem el, ha megtörtént.
Eladott Ország
A kedvezőtlen hatások következtében az óraállítást követő napokban megemelkedik az infarktus kockázata, a közlekedési balesetek száma pedig több héten keresztül megnő.
Aki Én
@36: Látom nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy valahol a közérdek az első.
36
@Aki Én: Brüsszelt nézve(jelenleg), valóban nem.
Eladott Ország
@36: Csak annyit kérdezek válaszra várva...Közben a Kancigány Döbrögi már csomagol. Készül Kirgizisztánba. A fényes magyar jövőt építeni, nyilván. A Nomád Világjátékok megnyitóján szükséges neki igazi diktátorokkal hetyegni.
cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/orb%C3%A1n%20kazahszt%C3%A1n1.jpg
36
@Eladott Ország: Mit tehetünk ellene, hogy oda megy?
Eladott Ország
@36: ma, 10:49; Semmit. Ott érzi jól magát. Nyugat-Európában már nem fogadják. Lehet, hogy a lopott szajré útját is egyengeti.
Commenter
@papa.49: és rengeteg pénzbe is került.
papa.49
@Commenter: Ha végig gondolod logikusan mit eredményez rá kell jönni a NAGY SEMMIT, ugyanis tökmindegy reggel világítok mikor reggelizem, vagy este mikor vacsorázom, így leegyszerűsítve !!!
Több éve írom minden vasárnap a heti fogyasztást és azt kell mondjam NINCS MÉRHETŐ ÉRTÉKELHETŐ KÜLÖNBSÉG AZ ÓRA ÁLLÍTÁS ELŐTTI, ÉS AZ ÓRA ÁLLÍTÁST KÖVETŐ IDŐBEN !!!Márpedig ha egy háztartás havi fogyasztásában nem tétel a mennyiség változása, akkor nagyobb egység esetén se tétel !!!Én nem hiszek az ,,egy kisváros éves fogyasztását,,
prognosztizáló dumában !!!
Az emberre gyakorolt negatív hatásokról nem is beszélve !!!
papa.49
Azon viszont érdemes elgondolkodni hogy a + 1, vagy +2 órás zónához tartozzunk-e !!!
Ennek is két oldala van ha a + 2 órás zónában maradunk télen még reggel 8 órakor is csak éppen kezd világosodni, a másik esetben, ha + 1 órás zóna meg nyáron már legkésőbb este 8 órakor már besötétedik !!!
Commenter
@papa.49: én a telet utálom. Gyúlölöm a naphiányt, a sötétet. Egy háztartásban valóban nem lehet ezen akkorát spórolni ezt elhiszem, és ez akkor vszeg nagy tételben is igaz.
papa.49
@Commenter: Ez az egész még az '50 évekből datálódik, mikor a nehézipari üzemek miatt fontos volt a lakossági csúcs elhúzása, meg az erőművi kapacitás is éppen szerény volt, és akkor volt divatban az is hogy a kimondottan nagy ipari felhasználókat, az un. ,,völgymeneti,, időszakban működtették !!! Ami az este 11 utántól a hajnali 4 ig terjedő időszak volt, mert ugye akkor nem világítottak az emberek, nem főztek, nem mostak!!! Tehát volt dögivel energia, és mivel a raktározás a mai napig nem megoldott kellett valami ami a csúcsokat kisimítja egyenletesebbé teszi a fogyasztást !!!
Commenter
@papa.49: ezért is örülök hogy itt a vége.Sok vitára adott okot végre lezárják.
papa.49
@Commenter: Tedd hozzá én meg átéltem kisiskolás koromban az ötvenes évek közepén mert ugyan most ,,nem emlékeznek rá,, DE AKKOR IS VOLT ILYEN ...
Nessy
Ez a 3 - 4 milliárd megtakarítás nem akkora durranás.
Gulyás Gergely közölte, hogy a kormány még nem alakította ki az álláspontját. Ergo majd Orbán dönt, és ha önmagát adja, akkor keresztbe fekszik az egésznek. Hogy miért? CSAK!
Eladott Ország
@Nessy: Az EU lakossága: 510,1 millió fő. A csúti csüngőhasú kancigány meg elmehet a bűnöző politikai prostituált bandájával a bús3,14csába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.