2018. szeptember elsejével visszaadom a sürgősségi osztályra szóló főnővéri megbízásomat. Ez a döntés – bár érlelődött bennem már egy ideje- mások számára meglepő lehetett, főleg úgy, hogy még átgondolt stratégiám sem volt a jövőre nézve.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Minden tisztelet kijar neki is, es a tobbi novernek is, orvosnak, rezidensnek, mentosnek... Ha az utolso nover, orvos leoltja a villanyt abban a beharangozottan bezarando korhazban (is) - AKKOR vege lesz Magyarorszagnak...
Butan, alulmuvelten, analfabetan lehet elni - najo, vegetalni -, de szivrohammal, stroke-kal, torott labbal talan csak orakig.
Aki ezt nem tudja felmerni - az megerdemli ezt a sok szart...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...itt történetesen valami főnövér döntését boncolgatjuk, de ami azt illeti a Zacher saját döntése sem egyik napról a másikra történt, és a helyzet amit itt ahányan annyi felé magyaráznak sem csak a rendszer hibája hanem ebben jó bőven benne van azoké is akik ma panaszkodnak...értem itt azt, hogy esetleg valamikor mint jó szaki többet vállalt mint amit kellett volna...és a baj csak bajt szül...
papa.49
Megdöbbentő írás, és minden szava igaz !!!
Dr plágium
@Mirabilis: Sokan voltak az első időkben Sándor Mária mellet, aztán kihátráltak mikor vetettek eléjük egy kis csontot. Volt aki megijedt a fenyegetésektől vagy hogy elveszíti az állását.
Azt pedig nem tudhatjuk ez a főnővér mit tett akkor vagy melyik kategóriába tartozott.
Commenter
@karma1: orban viktor az egyik legnagyobb kommunista uldozo szemely? Tudják szerinted Ho apó utódai hogy Mo már nem kommunista ország, hanem a legvidámabb türk-hungaro-narancs-nemzethy barakk és a kommunizmus, annak jelképei stb az alaptörvény által be vannak tiltva? Szerintem fel kellene homályosítani őket. Ne csodálkozzon az új Ho Si Minh ha csak vörös szőnyeget kap zászlókat meg csillagokat nem...na jó, itt azért még kaphat,a zeneszerző világhírű francia-magyar:
www.youtube.com/watch?v=qY6WBnmHDUc
karma1
@m73: Kivanom, hogy ne legyenek nehezsegeid, barmilyen tipusu is az egeszseguggyel valo kapcsolatod. (Tudom, hogy nem tul rozsas.)
karma1
@m73: Nagyon hasonlo cipoben jarunk mi is - es hiaba jobb klasszisokkal az egeszsegugy itt, de ha keves az orvos,azt sajnos mi is varolistakkal eljuk meg... Sok szerencset kivanok Nektek...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.