Bocsánat, ez most iszonyú hosszú lesz, de szeretnék konkrét lenni. Elolvastam t.i. néhány olyan "hazaárulózó" kommentet, amellyel Ujhelyi Istvánt vagy másokat átkoztak a Sargentini jelentés kapcsán. Tessék nyugodtan engem is hazaárulózni, de csak némi tájékozódás után!

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Dehogy hazaárulózzuk Önt, kedves Lendvai Ildikó!
Sőt, köszönjük az itt (is )megjelent remek cikkeit melyekkel sokunkban tartotta a lelket. orbán "elvtárs" ellen kell szavazni, ő a nagybetűs hazaáruló!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@F_Viktor: Nem hiszem! Jelentős többsége van a Fidesznek és ez úgy tűnik marad is! Mint ahogy azt említettem, a gazdaság esetleges romlásáért úgy is a ballibek viszik el a balhét, mert most nem szavaznak Szargentíni ellen. Ez egy jól, sőt tökéletesen megkomponált politikai performansz.
Nem félek, mert sokáig a Fidesz fog még kormányozni. Az ellenzék gyakorlatilag ledarálta magát!
Commenter
@Shikari: shikari menj már aludni tudjuk, itt rajtad kívül mindenki kommunista, még a laptop is: egyébként az is: kínai.
Shikari
@Commenter: :-) Annyira nem tolom túl!
Kénytelen vagyok fegyelmezgetni a liberális csürhét, mert nagyon pofátlanok!
Commenter
@Shikari: ne is told túl a csokit mert thiobromin van benne és bealszol!
Pálinkás Pál
Nos nálam ez a jelentés a "cigányügyek"-kel vesztette el a hitelét.. Talán nem a cigányzenekarokból kéne megítélni a cigókat Sargentini...éljen közöttük pár hétig...vagy akár csak mellettük...mindjárt megváltozik a véleménye "szegény,elnyomott cigányok"-ról!! A jelentés jórészével egyet lehet érteni...kár volt belefűzni az etnikai dolgokat...mert bármennyire is igazat íyr,egy esetleges népszavazáson elbukna mint a huzat, a muszli, etnikai megjegyzések miatt!!!/tudom nem lehet róla népszavazni,csak példaképp hoztam fel!!/
Shikari
@Commenter: Brómot már nem használnak! :-))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.