Megelőlegezte magának a bukást Orbán Viktor a Sargentini-jelentésről szóló szavazás előtt, ám a meccs távolról sincs még lejátszva, és úgy tűnik, az igazi küzdelem egyáltalán nem ér véget az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
Tehát akkor a bevándorláspolitika csak ürügy volt az egészhez?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troll5
Tehát akkor a bevándorláspolitika csak ürügy volt az egészhez?!
tulipan
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat
Commenter
@troll5: @tulipan: @volvós: téved a vadbarma a hajó elment, az öngóloktól besokallt a kapu és a sors. GAME OVER:tudod mi vagy mostantól a tegnap negatív hőse és leendő börtöntöltelék életed végéig te csatornapatkány.
RonaGyuri
mivel a beküldésemet - szokás szerint - kicenzúráztátok ide teszem ezt a megjegyzést:

Nem adhat mást, mint mi lényege

Hogy harcol-e azt nem tudom, de tényleg reménytelen

A hvg.hu számol be róla, hogy „A holland zöld politikus már beszélt, amikor Orbán Viktor megérkezett az ülésterembe, amikor a magyar kormányfő megérkezett, Sargentini megállt a beszéde közben és odaszólt, sajnálja, hogy kicsit elkésett Orbán, így nem tudnak kezet rázni, ahogy tervezte.”!
Igen ez a disznószaros lábú büdös paraszt ELKÉSETT!!! =))
SystemError
orbán elméleje most fog csak megborulni igazán. Mivel már azt hitte ő lesz az új Európa király. Most meg tetves diktátorként jött el onnan. Ha kibasszák, akkor a nácik padjába kell beülni, de akkor ott már jól látható helyen lesz a fajtársaival...
Hellcat
@SystemError: Tegnap is főleg a szélsőjobb állt ki mellette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.