A kormány nemzeti konzultációt kezdeményez a családtámogatások témájában – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Jön az újabb nemzeti konzultáció

Gulyás Gergely kifejtette: GDP-arányosan Magyarország fordít a legtöbbet, 5 százalékot családtámogatásokra egész Európában, ami azt eredményezte, hogy a termékenységi mutató 1,23-ról 1,5-re nőtt, azaz 200 magyarnak 150 gyermeke születik. Ez még messze van természetes reprodukciótól, ami a kormány célja, ezért további intézkedések várhatók a következő hónapokban, amelyek már januártól, illetve az egész kormányzati ciklusban segítik a gyermekvállalást – jelezte a miniszter.

(MTI)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Emeljétek a családi pótlékot ne konzultáljatok, azt pénzt amiért ,,konzultáltok,., azt amiért a sok papírszemetet kinyomtatják, kikülditek, adhatnátok az igazán rászoruló családoknak is TÖBB HASZNA LENNE !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@justhpeter: Bizony így van...Mivel folyamatosan takargatnak, félrevezető adatokat fabrikálnak, stiklis üzleteket kötnek, egyszerűen nem tud hinni nekik már az ember. Én soha nem "csípőből tüzelek". Próbáltam megérteni, magyarázatot találni az egyes intézkedésekre, de alig van olyan, amivel úgy ahogy egyet tudok érteni.. Elszállt a bizalom legapróbb morzsája is! Arra gondoltam, ha ma lenne a választás, én is itthon maradnék, nem szavaznék. Ha az ember belegondol, melyik párt lenne alkalmas az ország kormányzására, úgy őszintén?! Egyik sem! Ki van készen rá, csak a jelenlegi csapat. Elkeserítő a belpolitikánkra nézve ez a helyzet, így sok jóra nem számíthat a mai Magyarországon élő, dolgozó ember!
Eladott Ország
@Pegero: A senki által meg nem választott Freedom House éves jelentése egy igazi sikertörténetet fest le Magyarország vonatkozásában: soha a büdös életben nem szerepeltünk még olyan rosszul ebben a 22 éve futó mérésben, mint a 2016-os adatok alapján. A demokráciánk döglődik, akár így is fogalmazhatnék. Már Románia és Bulgária is megelőzött. A gaz civil szervezet 7 mutató alapján (pl. a kormányzás demokratikus minősége, a korrupció, a média függetlensége és a civil társadalom állapota) értékeli az országokat, a vizsgált hét területből Magyarország esetében ötnél állapítottak meg visszaesést: a választási folyamatok, a civil társadalom, a független média, a demokratikus kormányzás és a korrupció tekintetében. Van mire büszkének lenni, elvtársak! Egy ábra többet mond minden szónál: Ehhez van nagyító is te fideszes seggfej! Elmentek ti a jókurva anyátokba!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t31....
kereső
Na akkor az enyém ismét duplán fog számitani, mert én nem kapok illen szép konzultációs levelet,és nem is küldöm vissza./ évekkel ezelőtt letiltottam ugyanis/.
magyarbakancs
@kereső: Szint úgy letiltattam és semmilyen pártol sem kapok ilyen papírost.
namihami
Leírtatok itt sok mindent.
Én megpróbálom egy mondatban: Fogy a bankszàmláikon a pénz, kell megint a régóta bevált egyik állami tőgy, amit fejni lehet.
Eladott Ország
@namihami: Jogalapot kell teremteni a közpénzek lenyúlásához és egyúttal közpénzből lehet a fideszt népszerűsíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok