A kormány nemzeti konzultációt kezdeményez a családtámogatások témájában – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Jön az újabb nemzeti konzultáció

Gulyás Gergely kifejtette: GDP-arányosan Magyarország fordít a legtöbbet, 5 százalékot családtámogatásokra egész Európában, ami azt eredményezte, hogy a termékenységi mutató 1,23-ról 1,5-re nőtt, azaz 200 magyarnak 150 gyermeke születik. Ez még messze van természetes reprodukciótól, ami a kormány célja, ezért további intézkedések várhatók a következő hónapokban, amelyek már januártól, illetve az egész kormányzati ciklusban segítik a gyermekvállalást – jelezte a miniszter.

(MTI)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Emeljétek a családi pótlékot ne konzultáljatok, azt pénzt amiért ,,konzultáltok,., azt amiért a sok papírszemetet kinyomtatják, kikülditek, adhatnátok az igazán rászoruló családoknak is TÖBB HASZNA LENNE !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: A senki által meg nem választott Freedom House éves jelentése egy igazi sikertörténetet fest le Magyarország vonatkozásában: soha a büdös életben nem szerepeltünk még olyan rosszul ebben a 22 éve futó mérésben, mint a 2016-os adatok alapján. A demokráciánk döglődik, akár így is fogalmazhatnék. Már Románia és Bulgária is megelőzött. A gaz civil szervezet 7 mutató alapján (pl. a kormányzás demokratikus minősége, a korrupció, a média függetlensége és a civil társadalom állapota) értékeli az országokat, a vizsgált hét területből Magyarország esetében ötnél állapítottak meg visszaesést: a választási folyamatok, a civil társadalom, a független média, a demokratikus kormányzás és a korrupció tekintetében. Van mire büszkének lenni, elvtársak! Egy ábra többet mond minden szónál: Ehhez van nagyító is te fideszes seggfej! Elmentek ti a jókurva anyátokba!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/p720x720/17760891_602836356590394_4301287894119753282_o.png?_nc_cat=0&oh=a39168855e2efbdcf49c9149d9a6542f&oe=5C31ADB3
kereső
Na akkor az enyém ismét duplán fog számitani, mert én nem kapok illen szép konzultációs levelet,és nem is küldöm vissza./ évekkel ezelőtt letiltottam ugyanis/.
magyarbakancs
@kereső: Szint úgy letiltattam és semmilyen pártol sem kapok ilyen papírost.
namihami
Leírtatok itt sok mindent.
Én megpróbálom egy mondatban: Fogy a bankszàmláikon a pénz, kell megint a régóta bevált egyik állami tőgy, amit fejni lehet.
Eladott Ország
@namihami: Jogalapot kell teremteni a közpénzek lenyúlásához és egyúttal közpénzből lehet a fideszt népszerűsíteni.
kissé felnőttem
lehet hogy elmarad, vagy nélküled az álmodozások kora lejárt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.