A sportoló, akit továbbra sem neveztek meg, állítólag áll a vizsgálatok elé azután, hogy egy 11 éves kislánnyal való szexuális kapcsolatáról írt a sajtó.

Áll a vizsgálatok elé a 11 éves kislány miatt megvádolt egyik sztársportoló

Megszólalt a nemrégiben a Blikk által nyilvánosságra hozott, elképesztő történet érintettjének, egy kiskorú lány ellen elkövetett erőszak gyanújába kevert sztársportolónak a jogi képviselője – írja a Blikk.

Ügyfelem mindenben ártatlan, és áll minden vizsgálat elé

- nyilatkozta a lapnak dr. Hegedűs László, a sportoló ügyvédje.

Mint már korábban megírtuk, a Blikknek nyilatkozott annak a kislánynak az ügyvédje, akit a rendőrségi feljelentés szerint hónapokig zaklattak szexuálisan, feltehetően két vízilabdázó, egyikük a kislány edzője.

Az ügyvéd azt mondta, régóta van a jogi pályán, de ennyire durva üggyel még sohasem találkozott.

„Szörnyű történeteket mesélt el a kislány. A legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt”

A hivatalos dokumentumban az szerepel, hogy két közismert magyar sztársportoló hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal. A kiskorú áldozat jelenleg 13 esztendős.

(Blikk)

Fotó: pixabay.com

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Hülyeségeket nem akarok írni a tények ismerete nélkül. Tudunk bármit azon kívül, hogy a kislány elmesélte, ami vele történt és megnevezett valakiket?

Természetesen hiszek a kislánynak, hogy történt vele, ami:( Azonban egy Dán film is eszembe jutot, aminek az a Címe, hogy " A vadászat" Aki látta az tudja, aki meg nem annak kötelező film, ha nem mainstream fost szereti..:

port.hu/adatlap/film/tv/a-vadaszat-jagten-the-hunt/movie-130602

Ilyen ügyekben szerintem meg kell várni a nyomozás minimum közepét. Ez egy súlyos bűncselekmény, ugyanakkor nagyon elborultnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja ez nem fog soha kiderülni, de ha nem is derülne ki, Egy 11 éves kislány traumás lelkivilága sem egyszerű. Szerintem várjuk a meg a pszichológust és a nyomozók munkáját. Sajnálom a kislányt, de ha ez a bélyeg valakire rákerül névvel címmel jogtalanul valakire azt is sajnálom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Jelenleg az tudható, hogy a kislányt pszichológus vizsgálja meg, az ügyben a pedig a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz szexuális erőszak gyanúja miatt, ám ők nem közöltek részleteket. Tehát van egy sztori, amelyben egymásnak ellentmondó állítások hangzanak el, a rendőrség nem ad ki információt, mert állítólag folyik a nyomozás, erre jön a NER lovagkeresztes a mai korszellemű Kurvaanyád Zsóti, morális vonatkoztatási pontja és szolgáltatja az igazságot, kénytelen vagyok idepakolni: Két ember áll most a média rögtönítélő bírósága előtt. Két ártatlan ember.
Eladott Ország
@kripton:"pénzért mindent: szopok,nyalok,gombot ...
kripton
@Eladott Ország: Biztos voltam benne. De hogy még reklámozd is...!
advocat
Ha megneveztek két sportolót, akkor vétlenség esetén a kártérítési per összege nem lesz kevés. Tehát a "sajtó" valamit ud. Ha meg nem viselje a következményeket, hogy ez azért még itt sem megy.
Eladott Ország
@kripton: Minden tiszteletem a Bayer Zsolt-féle jelenség miatt lovagkeresztjüket visszaadó, több mint száz főre tehető igaz magyar embernek. Ők a tettükkel hitet adtak több millió magyarnak, s reményt arra, hogy lesz még magyar köztársaság. Semmi nem tart örökké. Még Orbán Viktor gyűlöletre építő, gonosz rendszere sem. m.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/bayer2_1.jpg
uploads.disquscdn.com/images/30e0739eb8078f22372f681bb9bd8df5ed9102fdde924a95bd2f16ba6d6c4247.jpg?w=600&h=341
Pálinkás Pál
@Mirabilis: Vagy a kósz..vagy a petővári...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.