Az orosz védelmi minisztérium szerint akkor szakadt meg az orosz géppel a kapcsolat, amikor izraeli gépek szíriai létesítményeket bombáztak.

Eltűnt az orosz katonai gép, amikor izraeliek bombáztak

Eltűnt egy Il-20 típusú orosz katonai repülőgép 14 fővel a fedélzetén a Földközi-tengeren, az északnyugat-szíriai Latakia elleni izraeli rakétacsapások idején – közölte az orosz védelmi minisztérium.

A gép visszatérőben volt a hmejmími orosz bázisra, amikor 35 kilométerre a szíriai partvonaltól megszakadt vele az összeköttetés. A legénység sorsáról egyelőre nem tudni semmit. A minisztérium szerint az Il-20 jele akkor tűnt el a radarernyőkről, amikor négy izraeli F-16-os  vadászbombázó csapást mért a szíriai hadsereg létesítményeire Latakiában.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Youtube

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakambuki
Háát! Arról olvastam valahol hogy a környéken tartózkodott egy francia hadihajó is amelyről éppen rakétákat lőttek ki az eset idején. A kilövéseket állítólag az oroszok radarjai észlelték. Nagy (nemzetközi) show lehet a dologból ha mindez igaz.
wagabund
@kripton: járulékos veszteség...Post humusz kitüntetés, családnak életjáradék, aztán ennyi...Hogy a politikusok mennyire fújják fel, az más kérdés...
kripton
@wagabund: Ha az van hogy lelőtték, akkor nincs mit felfújni. Az eleve bazi nagy gebasz!
wagabund
@kripton: hát így igen...csakhát azon a lelövésen is elrágódnak egy picit...

báár..a törökök is lelőttek egy orosz vadászt, aztán egy kis ökölrázás, majd egy tetemes (anyagi)ígéret után lapoztak egyet..
HAN SOLO
Mint 1975. szeptember 30-án a MALÉV 240-es járatát is ők lőtték le, csak rá akarták fogni mindenki másra !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.