Felelőtlennek és embertelennek nevezte az InfoRádióban Kásler Miklós azt az interneten tavaly óta keringő híresztelést, hogy a 75 évnél idősebbeket nem látják el az egészségügyben. "Soha senkinek eszébe sem jutott ilyen irányú lépést tenni, ez egy politikai szélhámosság. Semmilyen megkülönböztetés nem létezik, ugyanakkor viszont embereket heccelni és az életük biztonságát kérdésessé tenni teljesen alaptanul, ezt semmiféle ambíció nem indokolhatja" - fogalmazott Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Innen indulhatott a híresztelés A félreértés, vagy inkább a félremagyarázás abból adódott, hogy az egészségbiztosító több új onkológiai gyógyszert is befogadott a normál finanszírozásba (ez azt jelenti, hogy ezentúl nem kell egyedi méltányossági engedélyt kérni az alkalmazásukhoz), és kettőhöz életkori figyelmeztetést (nem tiltást!) adott ki. Mégpedig azért, mert azt maga a gyógyszergyártó kérte - írja a Magyar Idők. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő is reagált...

(Forrás: infostart.hu, Shikari által)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Shikari: Te aztán nem vagy semmi abban az időben nem kellett hónapokat egy szakrendelésre várni. Ja és a kórházra sem kellett éveket várni.
Shikari
@szaboria1: Nem ennyit de kellett. Gyurcsányék tönkretették a Fidesz most építi fel.
szaboria1
@Shikari: Mit épít? Azt, hogy egyre több kórházból mennek el az ápolók, orvosok is.
Shikari
@szaboria1: Hányat is újítottak fel? A Fidesz hány ágyat szüntetett meg?
szaboria1
@Shikari: Látszik vidéki viszonylatban nem vagy tájékozott. Baján kevesebb lett az ágyak száma az új épületben mint a régiekben.
Shikari
@szaboria1: Áldjátok érte a liberálisokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok