Bolgár György kilenc éve írja a hetilapban sorozatát, amelyben kormánypárti politikusok állításait igyekszik cáfolni. Az újságíró többé nem teszi fel a kérdést: "Hogy mi van?"

Kirúgták Bolgár Györgyöt a 168 órától

Fotó: Alfahír.hu

„A múlt héten szóltak, hogy akkor többet ne írjak. Hogy pontosan miért, azt nem tudom, de valószínűleg most már mindenki igazat mond. Én is csak erre tudok gondolni” – idézi Bolgár Györgyöt a 444.hu a Demokratikus Koalícióhoz közel álló Nyugati Fénytelefonos interjújából, amelyben a 168 órából történt távozásáról faggatták az újságírót.

Mostantól az újságíró nem publikál a lapban. A Nyugati Fény szerint a háttérben egy Bolgár által készített interjú állhat, amelyben Heisler András, a Mazsihisz elnöke keményen kritizálta, hogy a Sorsok Házát évek óta tartó huzavona után végül a Köves Slomó-féle Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségnek (EMIH) adta a kormány. Heisler szerint nem lesz hiteles az ott megnyíló kiállítás.

A DK-s Nyugati Fény szerint Bolgárnak azért kellett mennie, mert a Köves Slomóhoz köthető Brit Média Kft.-nek tulajdona van a 168 Órában.

(Blikk.hu)

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 14:00

Nem hiszem, még a névtelenül tartott népszámlálási kérdésnél is kevesen vállalják a vallási rubrika kitöltését. Nem tudom, mennyire tehető a létszámuk, hiszen csak becsült adatok vannak.
JAJMÁR
Mert Mo.-n éljen a sajtószabadság!
Véleménye mindenkinek lehet. De, hogy meg is írja? Meg amit ő gondol?
JAJMÁR
A magyar "virágzó" sajtó szlenges alpári stílusáról már ne is beszéljünk. Mit is várhatunk az ifjú generációktól? (Persze, várhatunk, csak ne ezektől tanuljanak)
CsipkeRózsa
@tulipan: tegnap, 14:17

Elnézést kérek, nem neked szólt egy válaszom, tegnap, 14:17-kor. Shikari-nak szántam.
Most vettem észre.

Kár, hogy nem szóltál rám.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...de Rózsika...te is úgy értelmezel valamit ahogy akarsz és én is ...ez itt nem a parlament.
evacica
Na már itt is betette a szőrös ronda mancsát a kormány! Semmi kritika Orbán vezette kupira! A főnök nem ismeri és visel el a kritikát! Szánalmas! Az okos ember meghallgatja és elgondolkodik rajta, és ha az igaz változtat, na ez Orbánra nem jellemző! Ő egy igazi diktátor, remélem öt is utoléri a diktátorok végzete!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.