A jövő évi európai parlamenti választásoknak az illegális migráció lesz a fő kérdése – emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Bakondi: az EP-választás fő kérdése az illegális migráció lesz

Fotó: MTI/Balogh Zoltán 

Bakondi György hozzátette: Európa a bevándorláspárti és a bevándorlás ellenesek két csoportjára osztható.

A bevándorláspárti erők vezetésére Emmanuel Macron francia elnök be is jelentkezett – jegyezte meg a főtanácsadó, kiemelve:

Magyarország a másik oldalon áll.

A főtanácsadó úgy látja: a választás közeledtével a liberális baloldali politika is felismerte, hogy a társadalmak nem akarják az eddigi európai politika folytatását, hanem változást akarnak, a biztonságra törekszenek. Ezért mostanában számos politikus – köztük olyanok, akik korábban a nyitott határok és a tömeges beengedés hívei voltak – a külső határok védelméről beszélnek.

Bakondi György hangsúlyozta,

Magyarország és számos más ország is teljes mértékben elfogadhatatlannak, szuverenitásukat súlyosan sértő megoldásnak tartja, hogy a külső határok védelme azt jelentse, hogy a határőrizetet kiveszik az adott tagállam kezéből.

Kitért arra is, hogy a kvóta sem került le a napirendről.

Ha a migránsok azt tapasztalják, hogy szétosztják őket Európa-szerte az dupla vonzerőt jelent az elindulásra.

A határok megnyitásával, a kvótákkal újabb tömegek fognak elindulni, ami tovább fogja súlyosbítani az európai belbiztonsági helyzetet – emelte ki.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Már bocsánat de ez a manusz egy elmebeteg . Nem lesz a migráns kérdés jellemző az Eus választáson . Vagy legalább is nem lesz központi kérdés . Bokondi csipogó nagyon jól tudja ,hogy sajnos a magyar kormány erősen halad az újfasiszta ideológia bevezetése felé , Nyilván vannak a lengyeleknél a spanyoloknál és a németeknél is neonáci pártok akik kizárólag a nagy fehér faj képviselői és akik riogatnak szekta szinten ( Peller Ancsát idézve ) a kecskebaszók rendszer szintű és előre programozott elárasztásával . Senki nem akar társadalmi leépülést , és bizony néha egyszerűbbnek tűnik az egész keleti muszlim áradatot lerázni magukról , de ... Az európai emberi jogok kifejezetten védik a háborús övezetből rászorultsági alapon érkező családokat . Nem mindenki kecskebaszó és nem mindenki terrorista . Az ipari hatalmak Franciaország , Anglia , Németország , Spanyolország , Portugália , Olaszország a történelmük során mindig tartottak gyarmatokat , mindig. Nos egyrészt a nyersanyagok kiaknázása miatt másrészt a rabszolga illetve később az olcsó munkaerő miatt is. Jelenlegi ipari , termelési rendszer csak úgy tartható fent tovább ha a beáramló menekültek mint potenciális munkaerő lépnek színre . Mivel az említett országok közül már senki nem akar kétkezi munkát vállalni szarért meg húgyért , ezért azt gondolták ez megoldás lehet egy globális ipari fejlődésre . A dolgot nyilván lerontották , mivel ezek a társadalmi rétegek ( Kecskebaszók ) nem igazán akarnak integrálódni , inkább az alanyi jogon járó szociális támogatásokért mennek Európába . Azt azért had szögezzem le , NEM MINDEN MENEKÜLT vadállat , még akkor sem ha ezt a média önti a fejekbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Ne hazudj "belbiztonsági főtanácsadó" úr?!!! Senki nem akarja elvenni a határőrizet jogát- attól még llehetséges,hogya Te tanácsaidra nem lenne tovább szükség-mert hozzáértők vennék át a helyedet.Mert Te csak védeni!!!tudod a katasztrófát nem elháritani. Az igazi katasztrófa ti vagytok,jó,hogy véditek. Jöhetne már egy tökös katasztrófaelháritó, az se baj,ha nincs töke.

Amúgy meg álmodik a nyomor,mert nem biztos ,hogy ti fogjátok diktálni,mi legyen az ep választás szlogenje. Mondjuk Macroné nekem / és sokunknak/ jobban tetszik.
De tudjuk,nálatok a válaszok: migráncs,=soros,ensz,merkel,európa,gyurcsány,=migráncs,meg soros zsoldosok.
Katasztrófa az eü.= emmuttnyocév, katasztrófa az oktatás=emmuttnyocév, jogállam=soros hálózat,migráncs, demokrácia=migráncs, olaf=báncsák magyarországot a soros zsoldosok,migráncspártolók...
namihami
Minek ezt az emberi sethalmazt annyit bpncolgatni? A stallumot , amit kapott (ő is és a kisfia is) meg kell szolgàlni.
Ennyi...
tulipan
Ti idióta a narancsosok, hát tényleg. azt képzelitek, hogy a nagyszájú nagyszájú, hőzöngő pofázással eltakarhatjátók a VALÓSÁGOT, hogy t.i. az EU tartja el, ezt a nyomorult hazug , Shikari-féle segdugaszokkal telitettt az országot?
Hahaha!
tulipan
@Horizont: A baj az,. hogy megszólalhat!!
Lepényleső
Mi más is lehetne,pl; a közpénzek magánosításának mérhetetlen esete?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.