Figyelmeztetéssel megúszta az a budapesti hajléktalan férfi, akit a hétfőn hatályba lépett jogszabály szerint eljárva a rendőrök alig 2,5 óra alatt bevittek.

A hvg.hu helyszíni tudósítása szerint a kíméletlenül gyors eljárás nyomán még a kirendelt védő díját, 6300 forintot forintot is ki kell fizetnie.

Ő az első hajléktalan, akit elítéltek Budapesten az életvitelszerű utcán élés miatt. Úgy tűnt, a férfi kicsit sokallata az összeget. A rendőrség és hajléktalan férfi is tudomásul vette a döntést, így az jogerős lett.

A rendőrség alacsony óraszámú közérdekű munka kiszabását kérte, Pápai Szabolcs kirendelt védő szerint az eljárás önmagában felér egy figyelmeztetéssel, így ő azt elégnek tartotta.

A bíróság rosszallását fejezte ki a szabálysértés miatt, és felszólította a férfit, tartózkodjon a további szabálysértéstől.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azóta elszaladt, és lakáskassza megtakarításából vett egy garzont.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
A Farkas Flóri, a Nemzethy Vejkó, meg a többi tolvaj tárgyalását mikor és melyik csatornán közvetítik? Garantáltan nézettségi csúcsot döntene...
Ezek semmiért sem szégyenlik magukat?
kereső
@division: már megint nem mondtál semmit. Nem igazán érdekel,hogy mi van más országokban. De azt a 522 milliárd TAO pénz-ami eddig a stadionokba,és a fociba öntöttek-egy részét ennek a problémának a megoldására is lehetett volna forditani. Az mondod,hogy mit szólnának a keményeny dolgozó családok,akik fizetik lakásaik törlesztő részleteit,ahhoz hogy a hajléktalanoknak segitene az állam ? Nos mit szólnak a keményen dolgozók a sok-sok üres platina áron felépitett stadionhoz, a focistákhoz-akik élősködnek rajtunk,a magánkluboknak adott vagyonokhoz-amit amúgy a "keményen dolgozó" családok tartanak fenn?Mit szólnak ahhoz,hogy rapid gyorsasággal elvették az ltp.-megtakaritások állami támogatását?,ami amúgy felhasználható volt a saját erő biztositásához is,mondjuk egy csok hitelhez?!.
Szóval gondolkodj még egy kicsit, lassan haladsz a megvilágosodás felé,de még "relativizálsz"-csak tárgyilagosan, és ne feledd minden-mindennel összefügg.
laja70
Mintha 1956 után lennénk a rögtönítélő bíróságokon!!! Visszajött Kádár???!!!
qxy
@division: Tudod , turkálják a szemetet. ez is olyan hogy nem minden az aminek látszik. Turkálja a faszi, le megyek egy szatyorral, amibe disznó toros van, kb 5 Kg. .- Le hoztam mert nem tudomki vinni messzire megyek mert nem itthon lakm.- - Mi a válasz?:- Minek néz engem Nem eszek meg minden szart. rá néz a kocsira, ááá Német? Akkor aggyá má húsz eurót.. Én meg, .- Minek néz engem? nem adok minden szarnak egy húszast . Ki lakoltatás. Ez olyan minrt aki sír hogy kevés a nyugdíjj De azt nem mondja el hogy életéében tíz évet sem dolgozott és akkor is éjjeli őr volt mert nappal dolgozott magának. Ki lakoltatás? Tíz éve ott lakik, de nem fizet . Kocsi üdülés van, de a számlákra nincs de pofa van. Kilakoltatás és a sok ember csak azt látja hogy szegény család. De azt miért nem mondják el, hogy igen, fel vettük a a nagy kölcsönt és el basztuk, mert szabadott és le szartunk mindenkit. Tudod hány ilyen embertől vették e a lakást házat? Hogy megérdemli? Sajnos ma nem így látszik. De , nagy kölcsön az építéshez, és vettünk ujj kocsit a gyerekeknek mindent és ami maradt az ment az alapba mert csak arra futotta. de Kanárin is voltunk bazzeg.Szerintem, mindennek oka van. és jó részt az ember tehet arról amibe él.
division
@qxy: Én ugyanezeket gondolom, szóról szóra:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.