Mintegy 50-60 ember tüntetett a Fidesz-székháznál, a rendőrök körbevették őket és igazoltatni kezdtek. A tüntetők nem adják át az iratokat, a rendőrök egy idő után megunták a dolgot és levonultak.

Az Index élő közvetítése szerint 50-60 jobbikos tüntetett a Fidesz Lendvay utcai székházánál, az épületet egy-két tojással is megdobálták.

Igazoltatták a jobbikos tüntetőket a Fidesz-székháznál

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A rendőrség erre körbevette a csoportot és mindenkit igazoltatni akartak, ám a tüntetők megtagadták az iratokat átadását. Több parlamenti képviselő is próbálta megtudni, hogy milyen bűncselekmény miatt kell az igazoltatás, de ezt nem árulták el nekik.

A rendőrség egy idő után megunhatta a dolgot, mert a csoport körüli zárást feloszlatták, a Fidesz-székházat viszont ugyanúgy védik.

Végül a tüntetők is szétszéledtek, a Mérce cikke szerint viszont akit a rendőrök korábban igazoltattak, azok ellen szabálysértési eljárást indítottak.

A Mérce élő videóval jelentkezett a helyszínről:

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
Ezeknek ennyit jelent október 23.
A valamikori cigányverő szkinhed Schneider Tamást hallgatva, nekem az jött le, hogy a fábaszorult féreg kezdő amatőr ahhoz képest, ahogy ez az ostoba, szerencsétlen figura ordibált! Ahol így lehet ordibálni és szídni a kormányt ("mocskos Fidesz!") ott nincs szólásszabadság és demokrácia! Jól gondolom?
Megjegyzem a Jobbik höbörgő csapata megint nem érte el a célját, pedig provokálták a rendőröket rendesen! Gondolom az arcok videón archiválva lettek, amik adott esetben kissebbek lesznek, mint most az ordibálásuk alatt!
Gyurcsány 2006-ban már kiadta volna a tűzparancsot!
Pálinkás Pál
@Pegero: Hát nyomi,az a baj hogy gyurcsány nem adta ki a tűzparancsot akkor!!!
Gauntlet
Tiszta pártállami idők, jöhet vissza a szamizdat meg a röplapozás, a Kádár kolbászban meg csak a nevét kell lecserélni. Jól mondta Hofi úr: régebben azt mondták: hallgass, ma még azt: kuss!
Pegero
@Pálinkás Pál: Szerinted éles lőszerrel kellett volna lövetni, mint '56-ban a Kossuth téren? A gumilövedék neked csak játék?
Egy kis adalék mementó gyanánt.
https://www.youtube.com/watch?v=-UY3950gfeE...
Pálinkás Pál
@Pegero: És a székház felgyujtását,kocsiborogatást miért nem linkeled ide??? Ott a tévénél kellett volna rendet tenni..és utána életfogyt a "szervezőknek"
Pegero
@Pálinkás Pál: Most is azok hőbörögtek a Kunigunda utcai székház előtt, akik anno a Szabadság téren!
Az MTV ostroma egyik főszereplője Fejes István, a Jobbik III. kerületi szervezetének elnöke is jelen volt az eseményeknél, az ostrom alatt az épület lépcsőjén állt, majd a székház belsejében is látható volt!
A 2010. évi országgyűlési választási kampány során tartott egy beszédében ő maga így beszélt erről:
„Amikor elfoglaltuk a TV-székházat ... jöttünk ki a székházból, akkor ott megálltam a lépcsőn, és tartottam egy rövid beszédet. Azt mondtam a tömegnek, hogy sikerült! Igen, sikerült bejutnunk ebbe a kis házba, és én mint jobbikos, megígérem nektek, hogy egyszer megkapjátok azt a lehetőséget, hogy egy nagyobb házba kerüljünk be: az Országházba.”
Most Schneider Tamás veri a nyálát a Jobbikk színeiben, amíg megteheti, mert a pártja már csak lézeng a politika palettáján!
Erről ennyit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.