Folyamatosan csökken a Jobbik létszáma – mondta Volner János független országgyűlési képviselő szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

 Volner János szerint a Jobbik fizetett emberei dobálták meg tojással a közmédia épületét kedd este

Fotó: M1/Ma Reggel

Az ellenzéki párt parlamenti frakciójából október elején kizárt volt jobbikos alelnök felidézte, hogy azóta tiltakozásul ketten távoztak, s a lépésük újabb kilépési hullámot generált a pártban.

Mint mondta, mivel a tagság egy része a Mi Hazánk Mozgalomhoz pártolt, a Jobbik nem tud mást tenni, mint az "alkalmazottait bevetni", azt a látszatot keltve, hogy társadalmi igényre válaszolnak akcióikkal.

Nem szabad ilyen őszintétlennek lenni, tehát ha nincs aktivista, akkor nem kell úgy tenni, mintha lenne

- fogalmazott Volner János.

Erre példaként hozta az közmédia székházánál lezajlott keddi jobbikos akciót, amelynek résztvevőiről Facebook-oldalán írt.

A Jobbik fizetett alkalmazottai állnak amögött, hogy tojással dobálták meg az épületet

- mondta a politikus, hozzátéve: ott volt például az ifjúsági tagozat alelnöke, valamint országgyűlési képviselőjelöltek, a párt alelnöke.

Kitért arra is: a tévéfelvételek alapján kivehető, hogy Kálló Gergely, a Jobbik 11. kerületi választókerületi elnöke arra a kérdésre, hogy mikor kell dobálni, azt mondta: "ha Szaszi szól". Szaszi, azaz Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatója, aki a helyszínről irányította a tojásdobálást – állította Volner János, aki szerint

ez egy jól szervezett, központi akció volt és nem arról van szó, hogy "spontán népharag" tört ki.

Az LMP hétvégi kongresszusán napirendre sem vették a Jobbikkal való együttműködés kérdését. Volner szerint egyértelmű kudarc a Jobbik vezetés számára, hogy a hat fős frakcióval rendelkező LMP-nek sem kell a „jelenlegi, talaját vesztő” Jobbik. Véleménye szerint kudarc a párt balliberális fordulata.

Forrás: MTI, hirado.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Annyira nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, hogy a fidesz kezét sejtsem e látványos mellényúlás mögött, abban viszont majdnem biztos vagyok, hogy a fidesz keze is örömmel segédkezik a Jobbik sírjának megásásában. A hosszú napok óta a kormánymédiában haknizó VolNER János és két párttársa kilép a pártból. Annál undorítóbbat nem tudok elképzelni, mint az Echo TV-től a Hír TV-ig haknizni, vadul sorosozni és teregetni a szennyest. Ha valaki valaha is komolyan gondolta, hogy ő a Fidesz ellenzéke, akkor ez szerintem nem férne bele.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...mongyuk elég szar előrelátásra vall a Volner véleménye is, ha csak akkor veszi észre magát amikor a fejére dőlt minden...
...pedig a politika lényege épp az volna hogy tudja mi történik holnap
csak úgy....
@Csizmás Kond: cickám! a politika ugyan az,mint az egérfogás ! üres lyuk elött nem tudsz taktikát változtatni...
nagyon túlböcsülöd a politikusok föltételezett képességeit!
Eladott Ország
Annyira nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, hogy a fidesz kezét sejtsem e látványos mellényúlás mögött, abban viszont majdnem biztos vagyok, hogy a fidesz keze is örömmel segédkezik a Jobbik sírjának megásásában. A hosszú napok óta a kormánymédiában haknizó VolNER János és két párttársa kilép a pártból. Annál undorítóbbat nem tudok elképzelni, mint az Echo TV-től a Hír TV-ig haknizni, vadul sorosozni és teregetni a szennyest. Ha valaki valaha is komolyan gondolta, hogy ő a Fidesz ellenzéke, akkor ez szerintem nem férne bele.
Commenter
@Eladott Ország: sőt, Volner emberei dobálták a tojásokat...ez a huligán taktikára vall, annyiszor alkalmazta már ezt a fidesz, és írom ezt úgy hogy nem szimpatizálok sem a jobbikkal sem a közmédiával. De a tojásdobálás pitiáner garázda dolog...a logót is a jobbik fújta akkor be a hazudtok szóval?
CsipkeRózsa
Úgy tudom, hogy a tojásdobálás nem a közmédia épületénél, hanem a Lendvay utcai Fidesz-székháznál történt.
Eladott Ország
@Commenter: Én sem szimpatizálok egyetlen politikussal sem. Sajnos megélhetési, szarházi, naplopó, ingyenélő mindegyik, kevéske kivétellel.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--EexaFBDd--/h_297,w_340/78TVs4trfxad1QO1FLs.jpeg
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...ez nem túlbecsülés hanem helyzetmegállapítás...amivel tulajdonképpen azt mondtam hogy ha fogalma sem volt mi lesz a választások alatt vállalt szerepe következménye akkor nagyon csapnivaló politikus.
...és próbáld meg máskor inkább kétszer elolvasni ha valamit nem értesz ne magyarázatot várj az értelmetlenségedre.
Commenter
@CsipkeRózsa: azt hiszem a Demszky féle tojászápor óta a tojásdobálás is be lett tiltva. Ha pitiáner szinten is, de a tojásdobálás és a logó lefújása is garázdaság volt, mondjuk ez semmi ahhoz képest amikor a fidesz okt 23-i provokatív akciója során égett a fél város és kis híján polgárháború lett. Akkor felhasználták 56 emlékét gyalázatos módon az alantas céljaikra ahogy kellett. Most már nem kell nekik 56 el is vették az erejét, le is degradálták még a NER-rel is volt képük összemosni.
Commenter
@Eladott Ország: a kép jó...itt csilliárdok tűnnek el az ország meg politikailag, gazdaságilag és közútilag (kátyúk száma ezt az abszuditást is lehozta valamelyik netes oldal) az ország már rosszabb állapotban van mint Namibia. Nem tudom mit keresünk még az orbán által képviselt "értékek" alapján az Unióban? Hát nem látják hová sodort bennünket?
Eladott Ország
@Commenter: Ha az országot kizárják az Unióból, akkor itt csúnya világ lesz! Márpedig a szarházi cigány és bűnbandája erre játszik, ez pedig polgárháborúba torkolhat, bár ne legyen igazam. Viszont békés, demokratikus úton ettől a bűnöző bandától nem fogunk tudni megszabadulni, úgy beépítette/beégette magát minden szinten.
Commenter
@Eladott Ország: tegnap világossá vált a beszéde nyomán hogy erre játszik és 56 nem is kell semmire most már nem is engedték beküldeni azt a cikket amiben a hvg írja hogy ov otthagyja az Uniót ha összetörik az álmát. Nagyon hülye megfogalmazás mert milyen álom az övé? Rémálom! Tessék:
hvg.hu/itthon/20181024_Kivezeti_Orban_az_EUbol_az_orszagot_ha_osszetorik_illiberalis_almat
Azt hiszem, sajnos a tegnapot látva MZP szavait hallva igazad lesz, ezektől csak vér, verejték és könnyek árán lehet majd szabadulni, demokratikus úton már nem.
colibri
Volner már a fidessesek táborát erősíti, nem is értem, erről miért hallgat...
namihami
Részemről a Jobbik sose hiányzott, ezután se fog, de...
Azt mondja a Volner, hogy aJobbik fizetett alkalmazottai dobáltak tojással. Ebből csak annyi tanulság vonható le, hogy nekik még mindig van annyi tagjuk, amennyivel dobáltatni lehet. Ellentétben ezzel a Mi Hazánk hordával, amelyik még annyi taggal se rendelkezik, hogy egy dobálózást rendezhessen.
Egyik se hiányzik az életemből, de az még mindig sanszosabb, hogy a Jobbiknak ezek után is több a tagja, mint ennek az újonnan aakult renegát fideszes alakulatnak.
anima
Volner János, ne akard, hogy találkozzünk, te megedat a parkolóban lesuoppató primitív geci.
anima
Volner János leszopatta magát a parkolóban.
Ezek a szélsőjobbosok ennyire egyszerűek,
De tényleg!
anima
A szélsőjobbosok simán leszopjál magukat,. csak úgy.
maci0427
Magyarországon semmi értelme nincs ennyi kórságos pártra ! Kis ország ehhez ! Kettő legyen, egy jobb és egy bal ! Véleményem az, hogy 2022. -ben biztos, de még '26 és '30 -ban is a FIDESZ. lesz a kormányon ! Teljesen impotens a baloldal , nevetséges és hiteltelen karrierista egyénekkel !
terlasz
Hogy megvilágosodott hirtelen ez a jóember!
Nessy
Volt szívük és pénzük 40 forintos tojást dobálni! De minek??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.