Csapatokban mászkálnak a csótányok a budai Irgalmasrendi Kórház kórtermeiben – panaszolta a HVG-nek egy beteg, aki 2 hetet töltött az állítása szerint rovarokban gazdag intézményben.

Sokkot kapott egy idős beteg a rengeteg csótánytól az Irgalmasrendi Kórházban

A lap által Annának nevezett nő döbbenten konstatálta a jelenséget, ami a nővérek szerint egy régi probléma, amivel sajnos nem tudnak mit kezdeni.

Anna leginkább azt nehezményezte, hogy miközben régóta fennálló jelenségként hivatkoztak a csótányinvázióra, a gyakorlatban végig nem tettek ellene semmit, mindaddig, míg egy éjszaka olyan mennyiségű csótány nem árasztotta el a kórtermüket, hogy egy idős, rovarfóbiás beteg sokkot kapott tőlük és nyugtatót kellett kapnia.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@papa.49: Majd bolondok lennének! Nekik jár a VIP ellátás! Hogy szakadjon rájuk az ég. Utoljára a 80-s években voltak komoly kórház rekonstrukciók, felújítások, fejlesztések, Azóta csak a stadion, kisvasút, haverok és egyre rosszabb eü. államtitkár!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Belegondolva, hogy ezek az "átnevezések", mindenféle szir-szar (bocs!) nevekre szintén milyen sokba kerülnek, ahelyett, hogy a betegekre, a kórház működésére, ne adj, isten rovarírtásra költenék, mennyivel több értelme lenne! Országos hírű intézet intenzív osztályán feküdtem, (gépi lélegeztetés, altatásban) a fiam látogatáson látta, hogy a hangyák mászkálnak az ágyamon. A nővérek azt mondták, hogy nem tudnak mit tenni, nem kapnak hangyaírtót. A fiam vett hangyacsapdákat, a nővérek megköszönték.
Desischado
@F_Viktor: Akkor ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül!
1magyar
Ez bizony nagy szégyen a kormányunkra! A tisztaság minimum amit elvár az ember egy eü.intézményben.
vacsi
Majd jön a kolera, pestis, és a többi...
vacsi
Utánanéztem, ennek a főigazgatója volt a "lúgos doktor", Bene Krisztián, Mikola unokaöccse.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.