Azt a hazugságot terjesztették, hogy Juhász Péter az elítélt bűnöző, Portik Tamás embere. Az ellenzéki politikus a Facebookon jelentette be, hogy pénteken a Fővárosi Ítélőtáblán a közmédia ellen pert nyert, így a közszolgálati médiának 2 millió forint sérelemdíjat kell fizetnie Juhásznak, emellett négy adásban is le kell közölniük a híradóval egy időben, hogy nem mondtak igazat. A közmédia és a Fidesz-közeli médiabirodalom azt terjesztette, hogy Juhász Péter az elítélt Portik Tamásnak dolgozott. A Magyar Idők és az Origo is elismerte, hogy Juhász nem dolgozott Portiknak, és a Juhászt – egy elítélt zsarolót megszólaltatva – rágalmazó TV2 is elbukta a pereket. (Ez is egyike volt annak a 100 óriási hazugságnak, amit kigyűjtöttünk az udvaribolondmédiából.) Juhász a videóban azt mondta, másodfokon, jogerősen nyert, fellebbezésnek helye nincs.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Commenter: 2019-ben "inflációkövetően" az apanázs 96,2 milliárd Ft.
desiro
orbácost ez nem érdekli, mi fizetjük!!!
Nekik elég, hogy lejáratták!!!
Commenter
@desiro: így van, a közmédiát közel 80 milliárd Ft-ból tartja fenn a Fidesz...
Sámannus
Nagyobb összegre kellene büntetni, hogy több támogatást kapjon az ellenzék.
kereső
@Commenter: 2019-ben "inflációkövetően" az apanázs 96,2 milliárd Ft.
Commenter
@kereső: csodálatos összeg. Csak az egészség vagy oktatásügyben mire, mi mindenre is lenne (akár részben) is elég? Talán a sürgősségiken is kevesebben halnának meg naponta :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.