Havi 16 ezer forinttal lehetne emelni a magyarok nyugdíját, ha nem fizetnénk ki 14 milliárd forintot évente a kárpátaljai időseknek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Akkor se kapnák meg a nyugdíjasok azt a pénzt , mert a homo felcsutikusz geci és csürhéje ellopná! stadionyokat épitetne a mocsok degenerált barom!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@cikicakk55: Azért ne hagyjuk ki a még igencsak aktív életkorú csokosokat és a csokvárományosokat valamint azokat a fiatalokat és középkorúakat akik kapcsolataik (protekció) révén szerzett zsíros állásaikból röhögnek a többieken és hoznak fejükre önkényes intézkedéseket. Előbbiek közül sokan fogják az utcán végezni mint a devizások, utóbbiak cv-jében pedig egyszer nagyon sötét folt lesz, hogy egy diktátor feltétlen szolgálatába szegődtek.
tudode
Ugyan tele van a fehérneműm ezzel a rafcsi Nárciszti-KUS egyűttműködési valakikkel, de azért TÁRGYILAGOSNAK kell lenni, annak ellenére, hogy EZENKÍVÜL csiribú, csiri-bácsika egy havi nyugdíj, és bér átalakult betonteknőcökké
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
Ezen kívül MINDEN KORMÁNY könnyelműsége, mulasztűsa v mije, hogy
.
----- 62-es szovjet egyezmény alapján még mindig jár nekik a magyar nyugdíj? 9288-an kapják
.
www.szon.hu/62-es-szovjet-egyezmeny-alapjan-meg-mindig-jar-nekik-a-magyar-nyugdij-9288-an-kapjak/3017459
.
Ki, mik, kik, TARTJÁK VISSZA a "csuti"-KÁT, hogy LEÜLJÖN, v mit csináljon Vlagyimirral, hogy ENNYI, mert gáz van a vonójában!

.

.
tudode
Aztán FELTALÁLTÁK Amerikát, a svájci indexálás helyett, a VALÓSÁGGAL köszönöviszonyban sincs INFLÁCIÓT KÖVETŐ nyugdíjemelést + baromságokkal szúrják ki azok pislo-GÓJÁT, akiket POFÁTLANÚL "nyuggerek"-nek illettek, pedig ha ŐK NEM MONDANAK LE, nem lenni mit CUCCOLNI!
.
Köszönettel tartozom a Gyurcsány kormánynak, mert bennük volt tisztelet, az TISZTESSÉGBEN MEGŐSZÜLTEK felé, mert
.
------ Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
.
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
.
Akkor, amikor PÉNZESŐ korszakát ÉLIK a nárciszti-KUS-KÁINK, dekáznak a nyuggerekkl olyan formán, mint az egyszeri férj, azért nem OKOZ ÖRÖMET az asszonynak, nehogy élvezzen, mindenféle NYUGDÍJAT NEM EMELŐ baromsággal szúrják ki a pis-lógójukat PRÉMIUM, bözsi utalvány, amelyből csukát nem lehet vásárolni!
.
SOKK van a rovásukon!
Nessy
Miután nem uniós tagok, mi az ördögfüle beleszólásuk lenne az unió ügyeibe? Nem elég Tőkés, meg a kárpátaljai Bocskorova, hogy mi a neve? Tőkést miért nem az erdélyi magyarok küldik? Vagy azokba a milliárdokba ez már nem fér bele, amit az adónkból kapnak, meg az egyéb kedvezményt? Kutyaliter sokba kerülnek ezek a határon túli szavazatok!
cikicakk55
@emerencia: tegnap 19:10
Na igen,természetesen őket is bele kell számolni,de szerintem nem annyira sokan vannak,hogy kitegyenek 2/3 nyerési esélyt. Egyszerűen olyan törvényt csinált a Fidesz,amelyikben ki zárt,hogy ne ők nyerjenek. Egész biztos vagyok benne,hogy akkor is a Fidesz nyert volna,ha 100% megy el szavazni. Most volt az első olyan szavazás,mikor azt éreztem,hogy tényleg megmozdultak az emberek. Ennyien még sosem mentek szavazni,mint most. Meg is lepődtem,mert nálunk legalább is az a hír járta,hogy ez jót jelent,mert olyanok is elmentek szavazni,akiket eddig nem érdekelt a politika és azok nyíltan be is vallották,hogy most is csak a Fidesz ellen emelték fel a seggüket a fotelból. Sajnos semmilyen békés,törvényes és jogos szavazási lehetősége nincs a Magyar embereknek,addig még ez a választási törvény van életben. Na de mit is várhatnánk el egy hatalommániás zsebhokizós foci őrülttől?
cikicakk55
@Mirabilis: tegnap 20:32
Bajnai el is indította a megszüntetését az 1963-as rendeletnek,de közben váltás volt,így nem fejezhette be amit elkezdett.Azt meg már tudjuk,hogy Orbánt nem is érdekli,hogy mennyi milliárdot penget ki közpénzből az ország. Neki az Ukránok szavazatot jelentenek. Ugyan úgy a Románok a Szerbek,sőt most már a Németek is. Neki és a családjának legalább 300 évre előre meg van a megélhetéshez kellő lóvé valahol valamelyik eldugott kis bankokban,ott ahol nem érdeke a banknak utána járni kié az a sok pénz,csak ott legyen. Nagyon drukkolok,hogy hamarabb kapják el,mint ahogy a gép elszállna vele. Bízok benne,hogy amennyire ramatyul néz ki,meg sem éri,hogy örüljön a pénzének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.