Az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködéséért felelős államtitkári posztját töltötte be augusztus 31-ig Kecsmár Krisztián, megbízatását egy nappal később meg is szüntették. Az mfor.hu azt írja, hogy a kormany.hu-ra felkerült dokumentum szerint Kecsmár az állami vezetői szolgálati jogviszony megszűnésével kapcsolatos járandóság jogcímén 1 944 450 forintot kapott. Az államtitkár ezen kívül júliusban miniszteri elismerésként szintén 1 944 450 forint juttatásban részesült, októberben pedig szabadságai megváltásaként pedig még 596 ezer forintot. Azaz alig három hónap alatt 4,4 millió forintnyi extra juttatásban részesült az igazságügyi tárca államtitkára. Ezen kívül Trócsányi László igazságügyi miniszter októberben Vladár Gábor-díjjal ismerte el Kecsmár munkásságát, ami 800 ezer forint pénzjutalommal jár az emlékérem és oklevél mellett. Ezzel együtt az államtitkár három hónap alatt 5,2 millió forintnyi juttatást kapott.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez most nem pofátlan kedves hívek? Csak a 2 millió volt az?
Ja, ezek fideszes kegyencek! Jöhet a hozsanna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@colibri: A 13 miniszter, 66 államtitkár és 117 helyettes államtitkár dolgozik jelen pillanatban az Orbán-kormányban. Az RTL Klub híradójának összesítése szerint mindez legalább havi 167 millió forintjába kerül a magyar államnak. Ugyan eddig csak 13 államtitkár fizetését töltötték fel a kormányzati portálra, ők kivétel nélkül 30 százalékkal többet keresnek, mint az alapfizetésük.
hvg.hu/itthon/20180727_Rekordot_dontott_az_allamtitkarok_es_helyettes_allamtitkarok_szama
colibri
@Eladott Ország: Köszönöm szépen a tökéletes kiigazítást!
24.hu/belfold/2013/04/29/joval-tobbe-kerul-orban-kormanya-mint-bajnaie-millardos-kulonbseg1/
és ez az összehasonlítás még 2013-ban történt, azóta orbánc megduplázta, ha nem megháromszorozta a hatalmát végrehajtók számát...
Eladott Ország
@colibri: Hogy a többszázezres, milliós fizetéseik mellé még milyen béren kívüli és egyéb juttatások – kafetéria, (személyes) autóhasználat, illetménykiegészítés, vezetői illetménypótlék, célprémium, napidíj, hivatali lakás, ruhapénz, anyámkínja – pontosan hány milliárd forintba kerülnek havonta, évente az adófizetőknek, akiknek karcsúbb államot ígért és hazudott Orbán, abba belegondolni is rossz. Mindazonáltal a legsúlyosabb mégis az, hogy ebben a hatalmas dzsungelben lehet csak igazán kényelmesen, a felelősséget innen oda tolva vegetálni, kitalált, érdemi munkát alig vagy egyáltalán nem igénylő pozíciók és feladatok mögé bújva szívni az ország vérét. Ha egyszer valaki összeszámolná, hogy valójában hány Fidesz-közeli rokon, barát, jószomszéd fekszik el ezekben a zsíros állami pozíciókban, valószínűleg az a szám tükrözné az állampárt teljes tagságát tokkal-vonóval. Annak a kisebbségnek a számát, amelyik gyakorlatilag fogva tartja az egész országot. Igen, a nemzeti keresztény kormány ígéretéhez híven csökkentette a bürokráciát. Kirúgtak valamennyi – valószínűleg érdemi munkát végző – a hierarchia legalján lévő, éhbérért güriző humánerőforrást és felvettek helyettük kismillió államtitkárt sokszoros fizetéssel. A hülyének is megéri? Meg hát. A rokonok állás nélkül maradtak? Nem maradtak állás nélkül.
Sámannus
No kéhem szépen ezt nem lehet kritizálni, mert jön Arogás Tóni a nyuvadt szemű internet bagázsával, és kifogást talál benne. Eszem faxom megáll!
csipetke
Így megy ez fideszéknél,ha kellemesen érdes a nyelved,és erőteljes nyelvcsapásokkal haladsz előre orbán,vagy valamelyik nagykutya fideszes hátuljában,és minden f@szságukra élénk bólogatással reagálsz,szétkeresheted az agyad.Legfeljebb,ha nem bírja a gyomrod,reggelenként szembeköpöd magad a tükörben.
CsipkeRózsa
Ezen a pénzen már 10 lakókocsit lehetett volna venni.

Valamikor, réges-régen még fagylalt-gombócra számoltam át a pénzt. Most már a lakókocsi jött be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.