2030-ra Magyarország tartozzon az Európai Unió öt legjobb országa közé, ahol a legjobb élni, lakni, dolgozni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a Magyar Diaszpóra Tanács VIII. plenáris ülésén.

Orbán: 2030-ra Magyarország tartozzon az EU 5 legjobb országa közé!
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szintén a 2030-ig tartó célkitűzések közé sorolta a kormányfő, hogy Magyarország tartozzon az EU öt legversenyképesebb országa közé.

Emellett ugyancsak a 2030-ig elérendő célok között említette

a népesedési hanyatlás megállítását, a Kárpát-medence újraépítését, az ország energiafüggetlenségének megvalósítását és Közép-Európa egységes politikai és gazdasági térségként való felépítését.

Orbán Viktor ismertetett 2022-ig megvalósítandó terveket is: a hazaszeretet kultúrájának megerősítését és az öngyűlölet kultúrájának visszaszorítását; a magyar gazdaság versenyképességének érzékelhető javítását; új demográfiai eszközök elindítását; valamint önálló magyar hadsereg felépítését.

(MTI)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Viktor, ne izélj már, ekkora baromság még tőled is sok(k)! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ez egy gazdag ország. Hol másutt fizetnének milliókat valakinek, csak azért, hogy hülye legyen. És immár 21 milliárdot arra, hogy Orbán a várba költözhessen. Elég baj az nekünk. Olyan szellemi mélyrepülést szerintem még az elmúlt rendszerben sem élt meg a kicsit sem tisztelt ház, mint aminek ma tanúi lehettünk. Egyszerűen nem lehet felfogni, hogy ezeknek a figuráknak milliós fizetést adunk a közösből azért, hogy olyan hülyék legyenek, amilyenek.
Hát mi ez, ha nem valóságos csoda. Tündérország. Felelős kormány. Fejlődés. Utolérjük Ausztriát. Lekörözzük. Mi leszünk Európa motorja, mi leszünk a szag a fingban. Vagy ben.
szép új világ
Nem kell ezen felháborodni, mert ezt nem az értelmes embereknek, hanem a fitymasz hívőknek üzente!
kokopelli
Nincs szebb mint a "férfiszerelem"? A Semmilyen Zsóti mellette úgy néz fel rá ,mintha a
schef bejelentené a válását! "Végre egymáséi lehetünk"I..hogy el ne durranjon a "kétcsö-
ves nadrágja"!
Eladott Ország
Ausztria a negyedik helyen áll (ugye, őket óhajtjuk utolérni), a ( Vásárlóerő-paritáson mért, egy főre eső GDP ) PPS 130. Tehát az uniós átlagnál 30 százalékkal magasabb az életszínvonal. Induljunk el Orbanisztán felé. Mondom, kik vannak Ausztria és Magyarország között. Őket ugyanis szintén le kell gyűrni, hogy ott liheghessünk a sógorék nyakában. Dánia, Németország, Svédország, Belgium, Finnország, Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Cseh Köztársaság, Málta, Szlovénia, Ciprus, Portugália, Szlovákia, Észtország, Litvánia, Görögország, Lengyelország. És most jövünk mi, az osztrák 130-hoz képest a magunk 68-as mutatójával, ami azt jelzi, hogy az uniós átlaghoz mérten a mi életszínvonalunk 32 százalékkal alacsonyabb. Románia tavaly utolért minket. Azóta valószínűleg már elénk került, de ezek az adatok soha nem naprakészek, mert adott időszakot vizsgálnak. Aki nem a propagandát falja reggeltől estig, az tisztában van azzal, hogy gyakorlatilag leszakadtunk és nem csupán uniós átlagban, hanem a régióhoz képest is. Bulgária még mögöttünk van, de ha így haladunk, még ez is változhat.
Desischado
Mi a manó, új cucc van a drog piacon? Ezért beszél ez a nyomorék parazita ilyen sületlenségeket?! Ha eltakarodnának a kénköves pokolba, persze, teljes vagyonelkobzás mellett, akkor is évek kellenének hozzá!
lópicigáspár
@Desischado: A kolumbiai tárgyalások máris meghozzák az eredményüket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.