Több román napilap és blog számolt be arról, hogy Magyarország a román labdarúgó bajnokságban szereplő csapatokat finanszíroz.

Kiakadtak a román lapok: a magyar kormány elismerte, hogy 1 milliárd forinttal támogatott erdélyi focicsapatokat
Fotó: Facebook/FK Csíkszereda

Az Evenimentul Zilei a Gazeta Sporturilor című sportújságra hivatkozva írta pénteken, hogy a magyar kormány a sportújság kérdéseire válaszolva elismerte:

1 milliárd forintot folyósított a Magyar Labdarúgó Szövetségen keresztül Sepsiszentgyörgy és Csíkszereda csapatainak, hogy fejlesszék a sportinfrastruktúrát és a fociakadémiájukat.

A cikk címe ezt "Magyarország által Románia szívében elkövetett arroganciának" nevezte.

Radu Tudor befolyásos újságíró és katonai elemző a blogján azt írta, hogy az ilyen kétes külföldi finanszírozások, amelyeket a sport, a kultúra vagy a gazdaság ürügyén tesz Magyarország, a háttérben hibridháborús mechanizmusokat rejt, figyelembe véve a magyar-orosz kapcsolatokat, valamint Oroszországnak Kelet-Európa és a Balkán ellen irányuló agresszióit, amelyek jelentősen rontották a térség biztonságát.

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Színtiszta hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés, szavazatvásárlás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Szar mi mert itthon meg a szegénység, csak nem akarják látni meg meghallani
de a gond hogy a nép pénzét ba...ák el nem a sajátjukat. igy könnyű ám miért dőnthet egy ember ennyi pénzről ez a gyalázatosan!
( kisaajátította A JOGOT MIRE FEL ? KI BIZTA EZZEL MEG ÉN NEM ??? és akkor?
) itthon meg aratják a taót millioszámra mert? meddig?? kéz kezet mos alapon?
karma1
@staro2: Mar csak arra leszek kivancsi, hogy amikor Magyarorszagra latogatnak ezek a rendkivul szelid romany extrem szurkolok, es elkezdenek verekedni a magyarokkal (vagy inkabb elkezdik oket egyoldaluan verni), akkor hogy is van ez? A sajat ellenseguket penzelik, hogy azok aztan a bajnoksagban feketere verjek a magyarokat a palyan es a stadionon kivul is? Most komolyan, valaki vigyaz erre az idiotara?
relatív
Ezt a felelőtlen, és honi magyarellenes gyakorlatot még van vannak akik merik védeni !

Gyalázat, amikor a magyar állampolgárok saját népére támadnak. Ilyen csak azokban a náci időkben volt korábban, míg manapság ennek a tagadása folyik minden médiából, és minden fórumon, a tényekkel ellentétben IS !
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, narancsködös, kifacsart narancsfejű hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, mert nagyon uncsi vagy, a pokolban, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, jó mélyen a pokol 9. rétegébe mert nagyon uncsi vagy, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.