Nehéz megmondani, melyik 2019-es választást várja kevésbé a tavaszi vereségből még ki nem gyógyult ellenzék. A pártok tartanak az Európai Parlament magyar mandátumairól döntő voksolástól, és Puzsér Róbert fővárosi ambíciói is rendesen bezavartak az önkormányzati választásokra való felkészülésbe. Ez a hvg.hu heti belpolitikai összefoglalója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@relatív: mit lehet ezen a szeren még zavarni?

Egyetlen nyomorult normális ember nincs az országban? Az egyik ("ellenzéki") vagy fideszes vagy valamiféle istenhívő esetleg látens harácsoló.

Aki meg képes magához ragadni a hatalmat annak meg nem volt kisvasútja. Nem fociztak vele a szomszéd kölykök azt most tessék.

- Erzsi néni levihetjük a misikét focizni?
- Jáj gyerekek hát tudjátok, hogy se keze se lába.
- igen tudlyuk, de olyan jól gurul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
Járva az országot, hallom, hogy vannak még ' kóbor apácák ', mert vannak akiknek elég egy jó nagy hülyeséget mondani, és már vevők IS rá.

Ebben van a legnagyobb ' ajjaj ', mert azok akik egyébként lusták ismeretek elsajátítani, azokat meghallani sem akarják, de ilyen kusza semmire viszont fogékonyak, így képesek támogatni, rá szavazni, ha van arra alkalom ahelyett, hogy a kivezető út mellé állnának, hátha felveszi őket valaki !
Peller Anikó
@relatív: a világ csak hangulat. Az apácák nem akadémikusok, csak a kedvüket kell elnyerni, erre meg lyó bármekkora hülyeség. Van is apáca dögivel.
szalai331
--Itt találsz meztelen nők a városodban : Huit.Re/Nok
verőce21
A "lojális ellenzék"-nek nevezett, ez a feldúlt, izgatott, véraláfutásos szemmel bosszút forraló, magyarságellenes, "most aztán örökre rendet csinálunk", bilgericsizmás keretlegények forradalma lesz, pedig a magyar társadalom ott veri őket agyon, ahol éri.
relatív
Anikó, bizonyos okból jó lenne ha a főváros - és sok helység IS - a regnáló ellenzékeként léphetne fel. A jelenleg érvényes választási rend szerint erre - mint azt minden normális ember felfogja - a lehetőséget az adja meg, ha csak egyetlen érdemi jelölt van a regnáló ellen. Viszont, ha szét aprózódik a lehetőség akkor a mai magyar közéletet ismerve mindenki másra szavaz, így az egy akolba terelt regnáló kiszolgálói biztosan győznek, bármilyen kis szavazattal IS, hiszen matematikailag ez reális ! Ezt a helyzetet az aki - bár nagy hangon kijelenti, hogy tudja nincs nyerési esélye ( ( többeknek sem akik indulnának ! ) - ismerve (?), nem ismerve a körülményeket - ép eszű- e ? - önjelöltként megossza a szavazatokat, az a regnáló támogatója, és megvetést érdemel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.