Nem indít versenyfelügyeleti eljárást a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány összefonódás bejelentése alapján, miután a Kormány nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette a tranzakciót – írja közleményében a versenyhivatal.

"Hatáskör hiányában" nem vizsgálja a versenyhivatal a fideszes médiabirodalmat
Fotó: valasz.hu

2018. december 5-én a Kormány közérdekből nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak az Opus Press Zrt., az Echo Hungária TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zrt., a New Wave Media Group Kommunikációs és Szolgáltató Kft. és a Magyar Idők Kiadó Kft. feletti irányításszerzésével megvalósuló összefonódást.

A nemzetstratégiai jelentőségűnek minősített összefonódások nem tartoznak a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény hatálya alá. Az eljárás megindítására okot adó körülmény hiányában a GVH hatósági bizonyítvány kiállításával zárta le a bejelentés vizsgálatát 

- olvasható a GVH hivatalos állásfoglalásában.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hatáskör hiánya??? ezt a kifejezést a gerinctelenségre eddig még nem ismertem! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@nezelodo: Patyi András? hiszen ő nem lett kegyvesztett.Ő lesz a közigazgatási biróság fő-fő birája.Alkalmas is arra.Csak azt nem tudom, hogy az álltólag gerincesek hogyan tudnak gerinc nélkül élni- kétrét hajolva,térden állva.
Nessy
@kereső: van egy előnyük! Nem fáj a derekuk és nem szorulnak gerinc műtétre, úgy is hosszú a várólista.
Ideális ebéd a bálnák öregotthonában. Nem kell a gerinccel bajlódniuk.
nezelodo
@kereső: Azért eléggé lobogott a gatyája, amikor kamuból megbírságolta Orbánt az óvodai politikai gyűlés miatt...
kereső
@nezelodo: műbalhé!-bizonyitandó a nem létező demokrácia voltát.Ugyanúgy mint az országgyűlés.és egy sor további demokrácia "kellék". Patyomkin célra.
Sonikella
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
SystemError
@Shikari: Te meg a semmitmondó, tartalomnélküli fideszes troll versenyen indulhatsz. Akármit magyarázhatsz, de a témához egy szót nem szóltál..Persze nyilván most az van kiadva, hogy ezekben a témákban ne hergeljetek senkit. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.