Már a maga korában is mélységesen megosztó volt és történelemhamisítónak számított az emlékmű, amire a mártír miniszterelnök szobrát lecserélik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Ha a Tér eredeti állapotát szeretnék vissza állítani akkor szemét domb volt ott. Na most is az van ,csak egy szép épületben ülnek a szemetek ,és úgy hívják őket Fidesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Mirabilis: Már van! Csak nem tudják felállítani mert NINCS GERINCE!!!
CsipkeRózsa
@Apoca: Orbán nem oda vitte el Putyint?

Erre az emlékműre az oroszokkal van vmilyen megállapodás, maradhat.

Amit én kifogásoltam, az most lesz odaállítva ahol a többi Horthy korra emlékeztető szobor már elfoglalta helyét. A másik, hogy valóban egy hamisító történelmet mutatnak be, mint egy igaz történet.
CsipkeRózsa
@Shikari: A Vörös Terror kegyetlensége és áldozatainak száma nem igaz úgy, ahogy a mai történészek akarják beállítani. A Fehér Terror sokkal nagyobb, és kegyetlenebb volt, ezért nem indokolt, hogy a Tanácsköztársaság megemlékezését lecseréljék a Fehér Terror szoborral.

A Holokauszt tagadása valóban egy hazugság, hiszen a Holokauszt megtörtént, a történészek részéről és az akkor éltek, ma is élők emlékezetéből is bizonyított. Tárgyi bizonyítékok is megerősítik.
Persze, ha azt valaki tagadni akarja, akkor az Holokauszt tagadó.
Akik viszont tagadják azok Hitler létezését is tagadhatják, a kettő együtt jár.
F_Viktor
Horthy-mánia, Horthy restauráció? Magyarország XX. századi legsötétebb korszaka.
Az orbán-rezsim Magyarország XXI. századi legsötétebb korszakát hozta el...
CsipkeRózsa
@Shikari: Röviden, ne hasonlítsd egy egész Európára kiterjedő "gyárilag" megvalósult emberírtást egy Tanácsköztársasághoz, de még egy Fehér Terrorhoz se. Tudom, hogy a Holokauszt a kedvenc témád, de nincs kedvem mindig azzal foglalkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.