Egy szóval elintézte Orbán Viktor, hogy ne vizsgálja a versenyhatóság a kormánymédia összefonódását; Budapest kapta a 2023-as atlétikai vb-t; közgazdászok elemezték a bérfelzárkóztatást, és arra jutottak, a nyugati szint elérhetetlen.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Aki normális bért, és életet akar, az elmegy. Aki itt marad, és örömmel üdvözli az egyre agyamentebb intézkedéseket, az kéretik csendbe maradni, és nem nyafogni, ha három hónap múlva kap időpontot a rendelőbe, ha 1900 forint egy kiló fehérrépa, ha SMS-t kap, hogy kirúgták, ha kilakoltatják!
Természetesen a kegyencek mindebből semmit nem vesznek észre!
Nekik minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel nagyon meg vannak elégedve!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Aki normális bért, és életet akar, az elmegy. Aki itt marad, és örömmel üdvözli az egyre agyamentebb intézkedéseket, az kéretik csendbe maradni, és nem nyafogni, ha három hónap múlva kap időpontot a rendelőbe, ha 1900 forint egy kiló fehérrépa, ha SMS-t kap, hogy kirúgták, ha kilakoltatják!
Természetesen a kegyencek mindebből semmit nem vesznek észre!
Nekik minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel nagyon meg vannak elégedve!
Commenter
@Nessy: Valaha egy bizonyos párt bizonyos néhai politikusa akire épp ma emlékeznek a ma regnálók- azt ígérte hogy 15 éven belül Ausztria szintjére jutunk.Ez nem sikerült sajnos. A harmadik világ ma közelebb áll hozzánk mint a Nyugat. De lassan be fog telni az a pohár...mert nem lehet szó nélkül elmenni a rabszolgatörvény mellett, a Nagy Imre szobor elmozdítása mellett, a társadalom állapota mellett, a tél nem kedvez a kormány intézkedéseinek.
kokopelli
@Nessy: ...egy "frankó népnél",az utolsó már rég lekapcsolta volna a világítást,
és leverte volna a kapcsolót! A narancsosok ülhetnének a sötétben,vagy a da-
kota tábortűznél!(;-))
tulipan
@kokopelli: Akkor hát, aki teheti irány nyugat, ahol tissztességesen megfizetik a munkát, a teljesítményt !!! Ámde, semmiképpen ne engedjük hogy ezek a semirekellő narancsos haramiák OTT is, kiraboljanak minket!!!
mackoka46
Az még csak hagyján, hogy szegények vagyunk, mint a templom egere, de már az alváshoz sincs jogunk. Arról nem beszélve, hogy bűnözők és kokainisták találják ki a végre hajthatatlan törvényeiket, amik a lopáshoz és rabláshoz kell. Lopjanak, tömjék ki testüregeiket, de minket hagyjanak élni. Ez a cégkapu is egy akkora kamu, bűzlik a fiktív számla szaga.
wpym
@Nessy: ,,Aki itt marad, és örömmel üdvözli az egyre agyamentebb intézkedéseket, az kéretik csendbe maradni,..."

A maradok kozul nem mindenki udvozli orommel...
olivér
@kokopelli: Te is itt vagy még,nem?Akkor meg mit reklamálsz?Ha viszont volt merszed elmenni,minek izgatod azokat ,akiknek itt kell élni?
kokopelli
@tulipan: A legszebb összehasonlítási példa az NSzk és az NDK! Mindkét oldalon
németek,mindkét oldalon szétvert ipar és "0"-mezőgazdaság volt! A nyugatnémetek
elkezdtek melózni,és nem volt soha egyenlősdi,"a mienk az izé magunknak építjük!"
ismeretlen volt! Az volt a baj,hogy a külföld csak az eredményt látta,és nem ami mö-
götte volt!
A határtalan mai hazugságok ellen csak az lehet a megoldás,hogy "helyet változtatsz"!
kokopelli
@olivér: ..van sapkája,vagy nincs? Mindegy? Minek is izgatnak a honfritársak más
országok ellen,ha még otthon vannak? Akár ismeretek nélkül is? (;-))
olivér
@kokopelli: Ez magvas volt,de nem értem!
Nessy
@wpym: Pont ezt írtam én is. Vannak, nem kevesen, akik azt is megköszönik Orbánnak,és a kormánynak, ha kilopják a kispárnát a fejük alól!
Vannak akiknek meg "itt van Amerika"!
És sajnos olyanok is, akik már nem tudnak hova menekülni. Közöttük még vannak jó páran akik nem szenvednek irányított amnéziába.
kokopelli
@olivér: ...ha,itthon vagyok ,miért reklamálok?.,ha volt merszem elmenni,akkor minek
izgatok? Mindkét esetben megtartani a véleményt? ...a nyuszi és a két kis róka esete!,
...ha van sapkája a nyuszinak,vagy ha nincs, a pofont így is úgy is megkapja!?
tulipan
@olivér: Nem "kell" önszántából teszi!
olivér
@tulipan: Ez így nem igaz !Sokan nem mertek mozdulni,félelemből vagy mérlegelésből.Ha tehetném vagy merném már én is Ausztráliában élnék!Így azonban itt kell boldogulnom !!!
Eladott Ország
Első lépésként a csúti cigányt és bűnöző bandáját minél hamarabb el kell zavarni a hatalomból, másképpen nem fog menni! A milliárdokat a kkv szektornak kell adni és nem a multiknak.
tulipan
@olivér: Akkor látnod kellkéne, hogy nem engednek a Haramiák!!!
csipetke
Ameddig ez a genyó bagázs nyomorítja az emberek életét,akikben annyi szociális érzékenység van,mint egy marék molylepkében,esély nincs rá,hogy utolérjük az európai béreket.Sajnos orbán milliószor bebizonyította,hogy minden más fontosabb neki a kisemberek boldogulásánál.A saját pereputtyát,és a fidesz-holdudvart kőgazdaggá tette,és velem együtt sokan várjuk,hogy felelősségrevonják a bűneiért.
olivér
@tulipan: Nem rajtuk múlik,a vállalkozói multamból nincs olyan szakmai tapasztalat ,ami alapján mehetnék.Bár van szakmám,amivel befogadnának,nincs többéves igazolt gyakorlat,ami ezt megtámogatná.Bukta-egyenlőre!De,nem adom fel,számolok ezzel az opcióval is a jövőre nézve!
Eladott Ország
Sajnos nem csak a Nyugat-Európai bérektől kell búcsút venni ha ez a rohadt, bűnöző politikai prostituált banda marad, ha nem arról is hogy végkép leszakadunk még a volt keleti blokktól is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.