Többek között Bangóné, Kunhalmi és Szél állta el az elnök útját. Így akarták megakadályozni a túlóratörvény elfogadását. De a fideszesek kitalálták, hogy kezdjék el a szavazásokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Akkor ez szabályos? Szerintem nem az! A Ház elnöknek a pulpituson kell ülnie ... Kövér azt hiszi neki mindent szabad. Nem is tud normálisan beszélni azokkal a képviselőkkel akik nem osztják a fidesz véleményét! Egyszer őt is utoléri a sorsa, akkor majd jusson eszébe a sok mocskosság amit művelt azokkal akiknek az érdekeit képviselni kellene. Remélem hamarosan repül az egész bagázs. Végül is a külön gép rendelkezésükre áll, hát vegyék igénybe minél előbb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Akkor ez szabályos? Szerintem nem az! A Ház elnöknek a pulpituson kell ülnie ... Kövér azt hiszi neki mindent szabad. Nem is tud normálisan beszélni azokkal a képviselőkkel akik nem osztják a fidesz véleményét! Egyszer őt is utoléri a sorsa, akkor majd jusson eszébe a sok mocskosság amit művelt azokkal akiknek az érdekeit képviselni kellene. Remélem hamarosan repül az egész bagázs. Végül is a külön gép rendelkezésükre áll, hát vegyék igénybe minél előbb.
GeoCravker
endresy.blogspot.com/2018/12/rabszolgak-elore-orban-keze.html
Az országgyűlésben, a helyszínről kapott közvetítés alapján, úgy szavaztattak, hogy eközben az informatikai rendszer nem az elvárásoknak megfelelően működött. amennyiben azonosító-kártya nélkül is jelenlétet mutatott. Ennek a kommunikációs kényszerítő ereje vitatható, de megérthető. az ellenzéki képviselők ellenszavazat így nem látszik, mert a rendszer úgy tudja, hogy a helyükön ülnek és nem adtak le nemleges szavazatot.
Nessy
NERtársak! Ez szabályos? Ha a kormányoldal csinálja, természetesen!
Tudják egyáltalán ezek a gombnyomogató honatyák és honanyák, mire mondanak igent??? El tudnak mondani a rabszolga törvényen kívűl még három törvény javaslatot? Egyáltalán mit tartalmaz, mire vonatkozik, milyen hatásai lesznek az ország gazdaságára, életére?
Egy frászt! Már a "megérdemelt pihenés" jár az eszükbe! És ezek az emberek döntenek milliók sorsa felől!
Nessy
@GeoCravker: Jól idomított programok szolgálják pártunkat és kormányunkat. Lásd: választási program működése!
Katalina62
Békés eszközökkel itt már úgy néz ki, nem lehet semmit elérni! Az Erősebb kutya...! Ez van!
GeoCravker
@Nessy: Az ilyen rendszereknek kell, hogy legyen teszt-üzemmódja, ami bármit képes "eljátszani" Arra átkapcsolni egy szoftvert általában egy pillanat műve
Yoda69
A kormany eleve illegitim. Aprilisban csalassal kerultek a hatalomra.
Igy minden torveny amit hoznak illegitim lesz.

Javaslom a szakszervezetknek, es az ellenzeki partoknak most mar ne csak a rabszolga torveny visszavonasa miatt kezdjenek strajkokat es teljes utlezarasokat orszagpsan, hanem amiatt is hogy orban mondjon le. Vegyunk mar peldat a franciaktol.
DR Eric CARTMEN
... Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket, és mi ezt szó nélkül hagyjuk. Piros pötty van a fenekükön, pávatoll áll ki belőle, nem tudják, ha Kósa mond valamit Debrecenben, attól a tőzsde megmozdul Londonban. Ezek akarják a 21. században a maguk képre formálni a világot.
Európa közepén minden ellenállás nélkül tudnak tönkretenni és felszámolni egy országot. A butaságot unortodoxiának nevezik, a diktatúrát demokráciának, a lopást megvédésnek, a veszteséget nyereségnek. Semmi máshoz nem értenek, csak a hazugsághoz: mondd az ellenkezőjét annak, ami van. Ha az ellenzék kormányoz, akkor üvölts, hogy lejáratják Magyarországot, ha már az ENSZ-ben is az Orbán-kormány fasizmusáról beszélnek, mondd azt, hogy a szabadsághoz bátorság kell. A szabad világból való kirugdosást nevezd az igazi szabadságnak.."
tulipan
@DR Eric CARTMEN: TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK! Ha nem haragszol, ez annyira egyben van, hogy viszem másfelé i!!!
Dr plágium
@tulipan: Most összefogtak, de vajon tartós lesz? Mert egyetlen alkalom nem elég...a földbe kell döngölni ezt a pökhendi bandát.
Dr plágium
@tulipan: Remélem bele roppannak és eltűnik az a pökhendi vigyor a pofájukról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.