A számvevőszék szerint a pártok nem elérhetők székhelyükön, a pártok szerint azért, mert azóta máshová költöztek, és erről tájékoztatták is az ÁSZ-t.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz az egyetlen olyan párt, amelynek gazdálkodásában semmi kivetnivalót nem talált a fideszes ÁSZ fideszes elnöke, miközben a Jobbikot de facto kinyírták. És sőt, arról sem beszéltem, hogy az uniós források Domokos által megénekelt mind intenzívebb felhasználásáról a populáció legfeljebb a még ki nem nyírt valódi sajtó munkájának köszönhetően értesül. Hogy megint melyik fidesz-közeli malacpersely nem bírt félreállni a közpénzeső útjából. És ha minden úgy megy tovább, mint az elmúlt években, amikor a kormány megbízhatóan kezelte a közpénzeket, bele sem merek gondolni, hol tartanánk, ha esetleg nem megbízhatóan kezeli, hanem ellopja, a felégetett magyar ugaron már nem lesz mit és nem lesz kin számonkérni.
kisrigó
Az ellehetetlenítés magasiskolája amit a jogállamiság nevében művelnek! Mi az, hogy nem elérhető egy hivatal?! Ipi apacs, most majd jól megbüntetlek! Gyalázat, maximális rosszindulat, mert megtehetik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.