A számvevőszék szerint a pártok nem elérhetők székhelyükön, a pártok szerint azért, mert azóta máshová költöztek, és erről tájékoztatták is az ÁSZ-t.

(Forrás: hvg.hu)

Itthon - 2019. October 22., 07:38
Kiborult a közmédia Hadházy táblái miatt
Itthon - 2019. October 22., 08:29
Újraszámolták Győrben a szavazatokat
Itthon - 2019. October 22., 08:09
Három helyettest biztosan akar Karácsony

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz az egyetlen olyan párt, amelynek gazdálkodásában semmi kivetnivalót nem talált a fideszes ÁSZ fideszes elnöke, miközben a Jobbikot de facto kinyírták. És sőt, arról sem beszéltem, hogy az uniós források Domokos által megénekelt mind intenzívebb felhasználásáról a populáció legfeljebb a még ki nem nyírt valódi sajtó munkájának köszönhetően értesül. Hogy megint melyik fidesz-közeli malacpersely nem bírt félreállni a közpénzeső útjából. És ha minden úgy megy tovább, mint az elmúlt években, amikor a kormány megbízhatóan kezelte a közpénzeket, bele sem merek gondolni, hol tartanánk, ha esetleg nem megbízhatóan kezeli, hanem ellopja, a felégetett magyar ugaron már nem lesz mit és nem lesz kin számonkérni.
kisrigó
Az ellehetetlenítés magasiskolája amit a jogállamiság nevében művelnek! Mi az, hogy nem elérhető egy hivatal?! Ipi apacs, most majd jól megbüntetlek! Gyalázat, maximális rosszindulat, mert megtehetik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. October 22., 07:46
Eltűnt egy 48 éves férfi