Békében lezajlott a vasárnapi vonulás és tüntetés, majd a hivatalos rendezvény után a tüntetők átsétáltak a Kossuth térre, ahol már nem szervezetett keretek között demonstrálnak.

Friss: a tüntetők elindultak a Kossuth térről a Margit híd irányába, majd jelenleg a III. kerületi Kunigunda útjára mentek az MTVA székházához, az állami propaganda ellen tiltakozva.

"Orbán, takarodj!" – több ezren tüntetnek Budapesten

Korábban arról írtunk, hogy az ellenzéki pártok beépített provokátoroktól tartanak. Nyilatkozatuk szerint a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd, valamint Szél Bernadett és Hadházy Ákos független parlamenti képviselők azt követelik Pintér Sándor belügyminisztertől, hogy biztosítsa a magyar állampolgárok békés gyülekezéshez való jogát.

Az Index élő közvetítése a tüntetésről:

A Hősök teréről az Alkotmány utca és Kossuth tér találkozásnál felállított színpadhoz vonuló tüntetők ellenzéki politikusok, szakszervezeti képviselők és civil aktivisták felszólalásait hallgatták meg, ezután vonultak át a térre, amit hamar el is hagytak a Margit híd irányába.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
@verőce21: Kérem mesélje el nekünk,hogy mi tetszik Önnek a Fidesz politikájában Orbán meleg seggén kívül?(A hazug nemzeti politikát,a migránsoktól való védelmet,a száguldó gazdaságról,a gonosz Sorosról...szóló hülyeségeket mellőzze,ezeket maga sem nyelheti be.) Persze ha a demokrácia lebutítása,az arrogáns és cinikus kormányzás,Orbán pereputtyának,meg seggnyalóinak dúsgazdaggá tétele tetszik önnek,akkor nem szóltam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Pegero: Hát ez nagyon gyengére sikeredett...érzitek a veszteteket igaz??? Ti fidesznyikek,csak a világ civilizálatlan felére menekülhettek,mert máshonnan visszadnak,és sitten fogtok megöregedni...
Pálinkás Pál
@Pegero: Akkor te is próbálj értelmezni!!!Szerinted az állami tévének " rendeltetésszerű működés" a fidesz seggnyalása??? .persze másolhatsz ide jogszabályokat...diktatúrákat nem tárgyalóteremben szoktak megdönteni!!!
Aki Én
@Pegero: @Shikari: Nagyon buták és felkészületlenek vagytok. Csak pofáztok, de semmi tény, semmi bizonyíték, semmi törvény. Tudjátok miről ismerszik meg a ,,jófideszes"? Hangosan retteg a cáfolatoktól. MI, a nagy többség tudjuk, hogy ami ott folyik, az totál törvénytelen, etikátlan, diktatórikus. Ennek megértéséhez rátok van legkevésbé szükség.
1956-ban pont úgy voltak felbujtók, hazaárulók, kormánypártiak, mint most ti. Ugyan azokat a hazug butaságokat sorolták, mint most ti. Ugyan úgy leszarozták a fiatalok tömegét, mint most ti. Ugyan úgy elhazudták maguknak a többségi támogatást, mint most ti.
Ceausescu és hívei is pont ezeket hazudták a népnek, ők is azzal áltatták magukat, hogy a többség mellettük áll. Aztán mikor jelezte a társadalom, hogy itt a vége a diktatúrának, akkor kiderült, hogy mégsem. Készüljetek...
Eladott Ország
@Pegero: Aki nem szólt csak bégetett, az kapott csak dicséretet...
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.