Elfogadhatatlan, hogy politikusok erőszakkal akarnak beavatkozni egy szerkesztőség működésébe jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn Budapesten újságíróknak, reagálva az MTVA székházában történtekre. Hidvéghi Balázs kifejtette: vasárnap éjjel ellenzéki politikusok behatoltak az MTVA székházába azzal az ürüggyel, hogy információt szeretnének kérni, ott aztán hamis tűzriadót idéztek elő, a televízió munkatársaira agresszíven rátámadtak, be akartak avatkozni a szerkesztőség munkájába. A Fidesz kommunikációs igazgatója ezt a képviselői hatalommal és jogosítványokkal való agresszív visszaélésnek nevezte, hangsúlyozva: az országgyűlési képviselői jogkör nem azt jelenti, hogy erőszakosan megzavarják egy közüzem működését. Nyilvánvaló - folytatta a politikus -, hogy mi a céljuk: "meg akarják félemlíteni az újságírókat, ezért viselkednek agresszíven, ezért hatolnak be a televízió épületébe". Ezek jól ismert módszerek, "ezek a bevándorláspárti Soros-hálózat módszerei", így...

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nem egy szerkesztőség működésébe, hanem a köztévé KÖZ működésébe.
Ami elfogadhatatlan, hogy a a jogaikat törvényesen gyakorló ellenzi politikusokat magáncég biztonsági őrei terrorizálják élő adásban, és a kormány nem reagál erre az egyértelmű törvénytelenségre. Ők valóban bűncselekményt követtek el élő adásban.
RonaGyuri
@Aki Én: ez nem közTV, hanem állami közüzem; Orbán üzemszerű hazugság-gyára
Klubtag
Semmivel sem elfogadhatatlanabb, mintha a köz pénzéből az Orbán szája íze szerinti Habony-művek gyártotta hazug propagandát okádnák reggel, délben, este a pógárok pacekjába... Ami ma az MTVA-ban zajlik az nem szerkesztői munka, hanem néphülyítés igen-igen drágán...
Ez a 2/3-os csalással megszerzett hatalommal való visszaélés...a kormányzati jogkör nem azt jelenti, hogy erőszakosan ellehetetlenítik a közüzem demokratikus működését. Nyilvánvaló, hogy mi a céljuk: "meg akarják félemlíteni a másként gondolkodók képviselőit, ezért viselkednek agresszíven, ezért akadályozzák meg az arra jogosultak belépését a televízió épületébe". Ezek jól ismert módszerek, "ezek a szocialista kollégiumi szobákban fertőződött poszt-rákosista szellemiségű diktátorpalánták elvárásai"...sikeresen végrehajtva a kijelölt komisszár - Hidvégi Balázs - vezényletével...
Macskaszem
A fideszbagázzsal már nem lehet finomkodni, mert csak röhögnek cinikus pofával. Igenis muszáj radikalizálódni, keményebb, durvább eszközökhöz folyamodni. A békés sétafika, forradalmi lelkületű beszédekkel, és csendes hazaballagással nagyjából egyenlő a nullával.
Klubtag
Egy közúti ellenálló véleménye: ahol az diktatúra ilyen mértékben van jelen, ott mindenkinek kutya kötelessége az ELLENÁLLÁS...mert azért a beszariak hírkorlátozása ellenére előbb-utóbb megtudjuk, mi zajlik az ország más részein illetve az utakon...(IS)
JAJMÁR
De ki követte el az erőszakot? Hogy felvilàgosìtsam ezt az urat, elmondom: azok, akik kezeikkel megragadták ès erőszakkal kidobtäk a köz- ķormàny és ellenzék közös, közpénzből fenntartott - tèvéjéből, az ott jogosan és békés szàndékkak megjelenő képviselőket.
Aki Én
@Shikari a buta droid: Tudod, a nagy többség nem a fideszre szavazott, tehát nemhogy kétharmados, de sima többségi támogatottsága sincs.

,,A MÚOSZ felhívja a közmédia vezetői, illetve az őket irányító kormánypolitikusok figyelmét: az MTVA törvényben rögzített feladata a pártatlan és sokszínű, az állampolgárok politikai véleményalkotását elfogulatlanul segítő tájékoztatás. Tisztességes, demokratikus országokban az ellenzéki parlamenti képviselőket a közmédia nem eltakarítandó akadálynak, hanem rendszeresen megszólaltatott műsorvendégnek tekinti – hiszen közszolgálati feladatához az ellenzéki politikai álláspontok tárgyilagos bemutatása is hozzátartozik.

A MÚOSZ felszólítja a közmédia vezetőit, hogy haladéktalanul térjenek vissza a törvényes működés keretei közé, és foglalkozzanak végre a közszolgálattal, vagyis a demokratikus médianyilvánosság biztosításával."
Nessy
Hídvégi! Ezt pártunk és kormányunk tagjainak is elmondtad? Ők nap nap után beleavatkoznak a médiába! Nem a szerkesztőségek munkájába, az egészbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.